1. Haberler
  2. Spor
  3. Abdullah Avcı’dan Açıklamalar: Trabzonspor’un Geleceği Hakkında İlginç Detaylar!

Abdullah Avcı’dan Açıklamalar: Trabzonspor’un Geleceği Hakkında İlginç Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu ilk maçında St. Gallen ile karşılaştı. Maç 0-0 berabere sonuçlandı. Abdullah Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamalarda takımının desteklenmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Zaman istemiyorum, destek istiyorum. Bu takım çok iyi bir takım olacak.” dedi. Avcı, ilk 70 dakikadan mutlu olduğunu ifade etti ve taraftarın desteğiyle galibiyet için sahada olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ilerleyen dakikalarında oyun dengelendi ve oynanan futbolde gerileme olduğunu kabul eden Avcı, oyuncularının performansları hakkında da değerlendirmeler yaptı. Mendy’nin oyundan alınmasını, ayağında hafif bir problem olduğunu ve takımın yeni oluşumuyla ilgili taktiksel değişiklikleri denemek istediklerini belirtti. Avcı, gelecek dönemde takıma bir forvet ve orta saha oyuncusu transferi yapacaklarını belirtti.

Muhammed Cham transferi hakkında sorulan bir soruya cevap veren Avcı, transfer süreciyle ilgilenmediğini ve tüm enerjisini maça odakladığını dile getirdi. Takım savunmasının hücumu başarılı kılacağını söyleyen Avcı, Trabzonspor’un taraftarı ile birleştiğinde güçlü bir takım olduğunu ve başarı için desteklerini beklediklerini ifade etti.

Son olarak, Trabzonspor’un yakın zamanda büyük adımlar atacağını söyleyen Avcı, takımın potansiyelinden ve taraftarın gücünden bahsederek, tarihi başarıları karakteriyle kazandığını ve Trabzonspor’un bu karakteriyle daha büyük başarılara imza atacağını dile getirdi. Avcı, tüm taraftarlardan sabırlı ve destekleyici olmalarını istedi ve Trabzonspor’un yakın zamanda çok büyük başarılar elde edeceğine inandığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Abdullah Avcı’dan Açıklamalar: Trabzonspor’un Geleceği Hakkında İlginç Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin