1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’dan İlk Maç Değerlendirmesi: “Tur İçin Önemli Bir Avantaj”

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’dan İlk Maç Değerlendirmesi: “Tur İçin Önemli Bir Avantaj”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, St. Patrick’s ile oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında 0-0 berabere kalındığı sonucun ardından açıklamalarda bulundu. Maçın başında ritim bulmakta zorlandıklarını belirten Atan, rakibin iştahlı başladığını ve hemen taktiksel değişiklik yaparak kontrolleri ellerine aldıklarını vurguladı. İkinci yarıda daha üstün bir performans sergilediklerini ifade eden Atan, az sayıda şut atmalarına rağmen pozisyon vermediklerini ve rakibe fazla fırsat tanımadıklarını dile getirdi.

Atan, maç sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, erken ritim bulamadıklarını ve rakibin istediği ortamı oluşturduğunu belirtti. Takımın sabırlı ve doğru oynaması gerektiğini söyleyen Atan, ikinci yarıda Pelkas, Berkay ve Piatek gibi oyuncuların devreye girmesiyle oyunlarının daha üstün olduğunu belirtti. Rakibe karşı zorlu bir mücadele verdiklerini ifade eden Atan, rövanş öncesi takımda bazı eksiklikler olduğunu ancak bu durumu kötü görmemediğini dile getirdi.

Rövanş maçı için de yorumlarda bulunan Atan, rakibin aynı oyun planıyla çıkabileceğini ancak takımının ikinci yarıda gösterdiği performansı sahaya yansıtırsa daha olumlu bir sonuç alabileceklerini düşündüğünü belirtti. Maçta attıkları gol fırsatını kaçırdıklarını dile getiren Atan, 0-0’lık beraberliği kötü bulmadığını ve İstanbul’da turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Oyun analizini yaparak çalışmalarına devam edeceklerini belirten Atan, rövanş maçında rakibin zaaflarını iyi gözlemlediklerini ve buna göre hareket edeceklerini ifade etti. Son dakikalarda atacakları bir golün farklı bir sonuç doğurabileceğini belirten Atan, takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı. Maçın görüntülerinin TRTSPOR’dan alındığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’dan İlk Maç Değerlendirmesi: “Tur İçin Önemli Bir Avantaj”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin