1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da 4 Köpeğe İşkence Skandalı! Köpekler Kurtarıldı, Kadın Aranıyor

Bursa’da 4 Köpeğe İşkence Skandalı! Köpekler Kurtarıldı, Kadın Aranıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yaşanan olayda, E.D.C. adlı kadının evindeki 4 köpeğe işkence yaptığı görüntüler eski erkek arkadaşı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Polis soruşturma başlatırken, 2’si yavru olan köpekler Osmangazi ilçe Belediyesi’ne ait Hayvanat Bahçesi’ne teslim edildi. Köpekler, savcılık kararından sonra geçici olarak sahiplendirilecek.

Merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi’nde yaşayan E.D.C. isimli kadın iddiaya göre, Pomeranian cinsi 2’si yavru 4 köpeğe sürekli şiddet uygulayarak eziyet etti. Yaşanan olay, eski erkek arkadaşının evdeki güvenlik kameralarını izleyerek gördüğü görüntüleri sosyal medyada paylaşıp polise vermesi sonucu ortaya çıktı.

E.D.C.’nin köpeklere bağırıp dövdüğü görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı. Bu olay üzerine E.D.C. köpekleri bırakarak evden ayrıldı ve soruşturma başlatıldı. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nde görevli Hayvan Durum İzleme ekibi, savcılıktan izin alarak köpekleri Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sahipsiz Hayvanlar Barınağına bıraktı.

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kadir Özdemir, ihbar sonrası köpeklere şiddet uygulandığı tespit edildiğini belirterek, dişi yavru köpeklerden birinde darp ve sol gözünde kanama olduğunu açıkladı. Köpeklere barınaklarında veteriner hekim kontrolünde bakıldığını ve durumlarının iyi olduğunu belirten Özdemir, hayvanların geçici olarak sahiplendirileceğini söyledi.

HAYDİ ekibi, E.D.C.’yi bulmak için çalışmalarını sürdürürken köpeklerin hayati değeri olduğunu vurguladılar. Savcılık kararı ile köpeklerin geçici olarak özel veya tüzel kişilere sahiplendirileceği belirtildi. Bu vahşi olayın ardından kamuoyunda büyük tepki oluşurken, hayvanlara karşı işlenen suçlar konusunda toplumsal duyarlılığın artması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da 4 Köpeğe İşkence Skandalı! Köpekler Kurtarıldı, Kadın Aranıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin