1. Haberler
  2. Spor
  3. Türk Asıllı Alman Futbolcu İlkay Gündoğan Barcelona’dan Manchester City’ye Geri Döndü!

Türk Asıllı Alman Futbolcu İlkay Gündoğan Barcelona’dan Manchester City’ye Geri Döndü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, LaLiga ekibi Barcelona’dan ayrılarak eski kulübü olan İngiliz ekibi Manchester City’ye geri döndü. Manchester City, Gündoğan ile 1 yıllık bir sözleşme imzaladı ve transferi sosyal medya üzerinden özel bir video ile duyurdu.

Manchester City, İlkay Gündoğan’ın transferini resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Gündoğan ile 1 yıllık bir sözleşme imzalanmıştır. Gündoğan da imzalar atıldıktan sonra yaptığı açıklamada, yedi yıllık döneminin hem saha içinde hem de saha dışında mutluluk dolu bir süreç olduğunu belirtti. Kendisinin bir insan ve oyuncu olarak büyüdüğünü, City taraftarlarıyla özel bir bağ kurduğunu ve inanılmaz başarılar elde ettiğini ifade etti. Gündoğan, hayatının olağanüstü bir dönem geçirdiğini ve eski kulübüne geri dönebilme fırsatının kendisi için çok anlamlı olduğunu dile getirdi.

İlkay Gündoğan, açıklamasının devamında, Pep Guardiola ile tekrar çalışacak olmanın heyecanını ve sabırsızlığını belirtti. Guardiola’ya duyduğu saygıyı herkesin bildiğini ve onun dünyanın en iyi menajerlerinden biri olduğunu söyledi. Gündoğan, Guardiola ile çalışmanın kendisini daha iyi bir oyuncu yapacağını ve her gün meydan okuduğunu hissedeceğini dile getirdi. Bu durumun bir profesyonel futbolcu için harika bir şey olduğunu vurgulayan Gündoğan, Guardiola ile tekrar bir arada olmanın heyecan verici olduğunu ifade etti.

İlkay Gündoğan’ın tekrar Manchester City forması giyecek olması hem kendisi hem de City taraftarları için heyecan verici bir gelişme oldu. Gündoğan’ın saha performansıyla takıma katkı sağlaması ve Guardiola’nın yönlendirmelerinden faydalanması bekleniyor. Gündoğan, City’deki geçmişiyle birlikte yeni sezonda takımına katkı sağlamak ve başarılar elde etmek için hırslı bir şekilde çalışacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Asıllı Alman Futbolcu İlkay Gündoğan Barcelona’dan Manchester City’ye Geri Döndü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin