1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Toyota GR Supra GT4 EVO2 Yenilendi ve Siparişler Başladı! Detaylar Burada!

Toyota GR Supra GT4 EVO2 Yenilendi ve Siparişler Başladı! Detaylar Burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toyota, 2020 yılında müşteri yarış aracı GR Supra GT4’ü tanıttı ve şimdi bu aracı yenileyerek GR Supra GT4 EVO2 adını verdi. Yenilenen araç, performans, güvenilirlik ve kullanılabilirlik açısından önemli iyileştirmeler yapılarak daha da geliştirildi. Toyota, bu aracın siparişlerini almaya başladı ve şimdiye kadar 120’den fazla GR Supra GT4 satıldı. Araç, 11 ülkede GT4 serisi yarışlarında ve uluslararası yarışlarda başarılar elde ederek 500’den fazla podyum şampiyonluğu kazandı ve Asya, ABD ve Avrupa’da sınıfında şampiyonluklar elde etti.

2023 sezonu için güncellenen GR Supra GT4 EVO, daha iyi frenleme yeteneği, daha üstün yol tutuşu ve motor performansıyla dikkat çekti. Toyota Gazoo Racing, araç üzerinde yapılan güncellemeleri dünya genelinde elde edilen geri bildirimler ve sürücü odaklı üretim felsefesiyle gerçekleştirdi. Bu yenilenen araç, 2025 sezonunda yarışmaya hazır hale getirildi.

Toyota Gazoo Racing, Japonya ve Avrupa’daki pistlerde optimum frenleme ve viraj performansı için ABS’nin çalışma haritasında güncellemeler yaptı. Bu güncelleme, performansı artırmanın yanı sıra lastik aşınmasını da minimize etti. Ayrıca, devir eşlemede ince ayarlar yapılarak pilotların yavaşlama kontrolü iyileştirildi. Motor, frenler ve aktarma organlarının soğutma performansı artırılarak kokpit sıcaklıkları optimize edildi ve aracın zorlu koşullarda bile kullanımı kolaylaştırıldı.

Bu güncellemeler, GR Supra GT4 EVO2’yi sadece profesyonel pilotlar için değil, aynı zamanda amatör sürücüler için de daha ideal hale getirdi. 2025 Ocak ayında gerçekleşecek olan IMSA Michelin Pilot Challenge’ın ilk yarışı olan 24 Saat Daytona’da Toyota GR Supra GT4 EVO2 pistte boy gösterecek. Bu araç, yarış dünyasında başarılı bir geleceğe adım atmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Toyota GR Supra GT4 EVO2 Yenilendi ve Siparişler Başladı! Detaylar Burada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin