1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Genç Kıza Dolaba İttirip Yumruk Atarlar!

Genç Kıza Dolaba İttirip Yumruk Atarlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22 Ağustos Perşembe günü Büyükçekmece ilçesi Kumburgaz Mahallesi’nde bulunan bir tekel bayisinde yaşanan olayda, 18 yaşındaki Rabia Altun adlı genç kıza saldırıldı. Rabia Altun, markette borcu olan bir erkeğin adını öğrenmeye çalışırken erkek arkadaşının kıskançlığına maruz kaldı. Erkek arkadaşı ve beraberindeki kişiler, tekel bayisine gelerek genç kıza saldırıp darp ettiler. Saldırı sonucunda Rabia Altun’un yüzüne yumruk isabet ederek ön dişleri kırıldı. Olayın ardından Altun ve ailesi, saldırganlar hakkında şikayetçi oldu ve saldırganlar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Rabia Altun yaşadığı korku dolu anları anlatarak, saldırganların kendisini dolaba itip yumrukladıklarını ifade etti. Dişlerinin kırılması nedeniyle psikolojik olarak etkilendiğini ve maskesiz dahi dışarı çıkmak istemediğini belirtti.

Anne Hanife Altun ise kızının yaşadığı travmanın ve adaletsizliğin altını çizerek, saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Kızının eğitimine devam edemediğini ve psikolojik olarak çok etkilendiğini dile getirdi.

Anne Altun, adaletin sağlanmasını ve kızının acılarının bir şekilde hafifletilmesini istedi. Geçimini el işleri yaparak sağladığını ve kızının dişlerini nasıl yaptıracağını şaşırdığını belirterek, adaletin yerini bulmasını ve saldırganların cezalandırılmasını talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Kıza Dolaba İttirip Yumruk Atarlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin