1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Narin Güran’ın Kayboluşu Olayı – Son Durum!

Narin Güran’ın Kayboluşu Olayı – Son Durum!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde öğleden sonra yaşanan olayda Narin Güran adlı bir kişi, Kur’an kursuna gittikten sonra evine dönmedi. Bu durum üzerine ailesi kendi imkanlarıyla arama çalışmaları başlattı. Ancak köylülerle birlikte yapılan aramalardan sonuç alınmayınca Narin’in babası Arif Güran, akşam saat 20.15’te kızının kayıp olduğunu bildirmek üzere karakola başvurdu.

Karakola yapılan ihbarın ardından bölgeye Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat Timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi’nin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve ilçe belediyelerden arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Jandarma helikopteri de havadan destek vererek çalışmalara katıldı.

Arama çalışmaları sırasında 22 Ağustos gecesi yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Terlik, Güran ailesinin evine 3 kilometre uzaklıktaydı ve Narin’in anne ve babasına gösterildi. Çift, terliğin kızlarına ait olduğunu belirtti. Terlik jandarma tarafından incelenmek üzere laboratuvara götürüldü, ancak aile daha sonra terliğin Narin’e ait olmadığını söyledi.

Bu arada, bazı sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin Güran’ın cenazesinin bulunduğu iddiaları yayıldı. Ancak Diyarbakır Valiliği, bu iddiaların doğru olmadığını belirterek geniş çapta arama çalışmalarının devam ettiğini ve vatandaşların asılsız iddialara inanmamaları gerektiğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narin Güran’ın Kayboluşu Olayı – Son Durum!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin