1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Azat Köyünde Hortum Paniği: Evlerde ve Yollarda Hasar Var

Azat Köyünde Hortum Paniği: Evlerde ve Yollarda Hasar Var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azat köyünde öğle saatlerinde meydana gelen hortum felaketi, köyde büyük bir korkuya neden oldu. Hortumun etkisiyle evlerin, ahırların ve garajların çatıları uçarken, köylüler cep telefonlarıyla yaşananları kaydetmeyi başardılar. “Çok korkunçtu. Yerden yükselen hortum gökyüzünde bulutlarla birleşti” diyen köylüler, o anları kaydederek kendi gözlerinden izlediler.

Hortumun gücüyle çevreye toz ve duman saçılırken, can kaybının yaşanmamış olması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Evlerden kopan çatılar, kara yolunu metrelerce uzaklıkta kapatırken, köylüler fırtınanın ve yağmurun dinmesinin ardından bir araya gelerek çatıları yoldan kaldırmaya başladılar.

Bu arada, kent merkezinde de ani bastıran yağmur etkili oldu. Hazırlıksız yakalananlar çatı saçaklarının altına sığınarak yağmurun durmasını beklerken, bazıları ise AVM’lere sığınmak zorunda kaldı. Sel riskine karşı esnaf fırça ile iş yerlerinin önünde nöbet tutarken, gelen suları süpürerek caddeye yönlendirdi. Yağışın etkisiyle sokaklar adeta göle dönerken, vatandaşlar ve esnaf birlikte mücadele ederek olası felaketleri önlemeye çalıştılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Azat Köyünde Hortum Paniği: Evlerde ve Yollarda Hasar Var
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin