1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kırşehir’e Tayinleri Çıkmış Polis Memuru ve Ailesi Katliamda Hayatını Kaybetti

Kırşehir’e Tayinleri Çıkmış Polis Memuru ve Ailesi Katliamda Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün meydana gelen kazada, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkisinde Eren Kılıç’ın kullandığı 04 T 0256 plakalı taksi ile eşya yüklü 71 ACY 330 plakalı TIR çarpıştı. Diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı sonucunda olay yerine polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada hurdaya dönen taksinin sürücüsü Eren Kılıç ile aracında bulunan Ağrı Emniyet Müdürlüğü görevlisi Ömer Cihan ve eşi Aysun Fatma Cihan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 3 kişi ise Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ömer Cihan ve eşi Aysun Fatma Cihan’ın Kırşehir’e tayinlerinin çıktığı ve kazanın bu seyahatleri sırasında olduğu ortaya çıktı. Cenazeleri işlemlerin ardından memleketleri olan Kırşehir’e getirilen çift ve oğulları Batuhan için Ahievran Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Vali ve diğer önemli isimler ile Cihan ailesi, yakınları, polis meslektaşları ve vatandaşlar katıldı. İkindi namazının ardından gerçekleştirilen cenaze töreninde Ömer, Aysun Fatma Cihan çifti ve oğulları Batuhan gözyaşlarıyla Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenaze töreninde fenalaşan Ömer Cihan’ın babası Ahmet Cihan gözyaşları içinde, kuzularını kaybettiklerini ve içlerinin yandığını belirtirken, annesi Hekime Cihan ise kuzularını kaybetmenin acısıyla feryat etti.

Kaza sonrası acı dolu anlar yaşanırken, ailenin yaşamını yitirmesi birçok kişiyi derinden üzmüştür. Ömer ve Aysun Fatma Cihan çifti, Kırşehir’e yapacakları yeni başlangıç için hazırlıklar yaparken, yaşam halleri bir anda son bulmuştur. Cihan ailesinin vefatı, Kırşehir halkını ve emniyet teşkilatını yasa boğmuştur. Kazada hayatını kaybedenlerin anısına düzenlenen cenaze töreninde duygusal anlar yaşanmış, ailenin sevdikleri ve meslektaşları büyük bir üzüntü içinde cenazeye katılmışlardır. Kazanın detayları incelendiğinde, yaşanan facianın önüne geçilebilecek önlemlerin alınmamasının sonuçlarıyla yüzleşilmektedir. Ailenin ani ve trajik kaybı, bir kez daha trafik kurallarına uyulmasının önemini hatırlatmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırşehir’e Tayinleri Çıkmış Polis Memuru ve Ailesi Katliamda Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin