1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kılıçdaroğlu’dan Sert Açıklama: “Partim Genel Başkanına Yapılan Hakaretlere Karşı Çıkıyorum!”

Kılıçdaroğlu’dan Sert Açıklama: “Partim Genel Başkanına Yapılan Hakaretlere Karşı Çıkıyorum!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Kılıçdaroğlu, adaylara destek çağrısı yaptığını ve partisinin hedefinin bütün belediyeleri kazanmak olduğunu vurgulayarak, buna rağmen “Kılıçdaroğlu partisinin seçimi kaybetmesini istiyor” şeklinde iftiralara maruz kaldığını belirtti. Ayrıca, trollere ve muhaliflere karşı ölüm tehditleri aldığını ancak mücadelesine devam edeceğini dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin sessizliğine ve seçim kampanyasına katkı sağlamamasına yönelik eleştirilere cevap verdi. Kılıçdaroğlu, sessizliğini koruyarak istenilen şekilde kenarda durduğunu ancak buna rağmen “neden seçim için çalışmıyor” şeklinde haksız ve hayasız eleştirilere maruz kaldığını ifade etti. Ayrıca, partisinin Genel Başkanına yapılan hakaretlere karşı çıktığını ve kurumsal kimliğini her fırsatta koruduğunu belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 400 belediyesinin tamamını kazanacak güce sahip olduğunu ve bütün belediyelerin hedefleri olduğunu vurguladı. Adaylara yönelik tam destek verdiğini ve partisinin başarısı için çalıştığını söyleyen Kılıçdaroğlu, yine de sık sık partisinin seçimi kaybetmesini istediği yönünde iftiralarla karşılaştığını dile getirdi. Ayrıca, trollere ve muhaliflere karşı gönderilen ölüm tehditlerine karşı mücadele etmeye devam edeceğini vurguladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya açıklamasında, partisinin bütün adaylarına destek verdiği ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kesinlikle teslim alınamayacak bir güç olduğu vurgusu yapıldı. Kılıçdaroğlu, trollere karşı ölüm tehditleri aldığını ancak mücadelesine devam edeceğini belirtti. Ayrıca, muhaliflerin ülkeye değil kendi çıkarlarına odaklandığını ifade ederek, onlarla mücadelesini sürekli bir şekilde sürdüreceğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu’dan Sert Açıklama: “Partim Genel Başkanına Yapılan Hakaretlere Karşı Çıkıyorum!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin