1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Özkan’a Tazminat Davası!

Erdoğan’dan Özkan’a Tazminat Davası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine yönelik bir paylaşım yapan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a karşı 250 bin liralık tazminat davası açtı. Cumhurbaşkanı’nın avukatı Hüseyin Aydın, Özkan’ın Cumhurbaşkanı’nı hedef alan mesnetsiz ve düzeysiz açıklamaları nedeniyle manevi tazminat davası açıldığını ve ayrıca hakaret suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi verildiğini açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılan ifadeler nedeniyle CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuncay Özkan’ın sözlerine tepki göstererek demokratik siyasetin saygınlığını korumanın önemli olduğunu vurguladı. Diğer bakanlar da benzer şekilde Özkan’ın sözlerini kınadı ve hukuk önünde hesap vereceği görüşünde birleşti.

Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı’na yönelik ifadelerine tepki gösteren bakanlar, siyasette nezaketin ve ahlakın korunmasının önemine dikkat çekti. Her biri, Cumhurbaşkanı’nın seçilmiş bir lider olduğunu ve hakaret edenlerin hukuk karşısında hesap vereceğini belirtti. Bu tür çirkin sözlerin demokrasiye ve milletin iradesine karşı bir saldırı olduğunu vurguladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Özkan’a Tazminat Davası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin