1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Öğretmenin Ölümüyle İlgili Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Öğretmenin Ölümüyle İlgili Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, bir muhabir tarafından incelendiğinde, pazar günü öğle saatlerinde Hacılar Mahallesi’nde bulunan bir fıstık bahçesinde meydana geldi. Bahçede çalışan çiftçiler, hareketsiz yatan bir kişiyi fark ettiklerinde üzerinde kan izleri olduğunu gördüler ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Jandarma ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Gelen ekipler, olayın kurbanının öğretmen Yasin Kayran olduğunu ve maalesef hayatını kaybettiğini belirledi. Yasin Kayran’ın yeni nişanlandığı öğrenildi ve cenazesi otopsi sonrası ailesine teslim edildi ve defnedildi.

Cinayetle ilgili olarak İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın talimatıyla özel olarak oluşturulan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, suçluyu yakalamak için titiz bir çalışma başlattı. Cinayet şüphelisi Ahmet Elçi, Kayran’a ait bir aracı gasp ederek olay yerinden kaçmıştı. JASAT ekipleri, Elçi’yi kanlı elbiseler içinde, öğretmene ait cüzdan, para ve suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Ahmet Elçi, jandarmadaki ifadesinde Şanlıurfa’dan Bozova’ya giderken Kayran tarafından aracına alındığını belirtti. Ancak cinayeti işlediği sırada sarhoş olduğunu ve hatırlamadığını iddia etti. Madde bağımlısı olduğu iddiasıyla tutuklanan Ahmet Elçi, nöbetçi mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmenin Ölümüyle İlgili Cinayet Şüphelisi Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin