1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve Oyuncular, Necip Uysal’ı Ziyaret Etti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve Oyuncular, Necip Uysal’ı Ziyaret Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ve futbolcuları, ön çapraz bağ operasyonu geçiren Necip Uysal’ı ziyaret etti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, van Bronckhorst ve futbolcular, Necip Uysal’ın tedavi gördüğü Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde kendisini ziyaret etti. Teknik direktör van Bronckhorst, Necip Uysal’a çiçek verirken, kulübün sağlık kurulu başkanı Doç. Dr. Kerem Ülkü’den oyuncunun durumu hakkında bilgi aldı. Hollandalı çalıştırıcı, Necip Uysal’a sahalara güçlü bir şekilde geri dönmesi temennisinde bulundu.

Necip Uysal, ön çapraz bağ operasyonu geçirdikten sonra Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ve futbolcuları tarafından hastanede ziyaret edildi. Necip Uysal’ın tedavi gördüğü Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleşen ziyarette, van Bronckhorst futbolcuya çiçek verirken, kulübün sağlık kurulu başkanı Doç. Dr. Kerem Ülkü’den oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Giovanni van Bronckhorst, Necip Uysal’a sahalara güçlü bir dönüş yapması temennisinde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve oyuncuları, Necip Uysal’ı hastanede ziyaret etti. Necip Uysal, ön çapraz bağ ameliyatı geçirmişti ve ziyaret sırasında van Bronckhorst’un yanı sıra Beşiktaşlı futbolcular da kendisini yalnız bırakmadı. Ziyarette, van Bronckhorst, Necip Uysal’a çiçek verirken, kulübün sağlık kurulu başkanı Doç. Dr. Kerem Ülkü de oyuncunun durumu hakkında bilgi verdi. Hollandalı teknik adam, Necip Uysal’a sahalara güçlü bir şekilde geri dönmesi dileğinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve Oyuncular, Necip Uysal’ı Ziyaret Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin