1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Partili Hakan Han Özcan’dan CHP’li Tuncay Özkan’a Sert Tepki: ”Soytarı Tuncay!”

AK Partili Hakan Han Özcan’dan CHP’li Tuncay Özkan’a Sert Tepki: ”Soytarı Tuncay!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içeren sözleri, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın sert tepkisine neden oldu. Özcan, Özkan’ı “soytarı” olarak nitelendirdi. İl Başkanı Hakan Han Özcan, CHP’li Özkan’ın gerçek yüzünü ortaya çıkardığı açıklamasında, Tuncay Özkan’ı suçladı. Özcan, Özkan’ı “28 Şubat’ın tetikçi alçağı” olarak tanımlayarak, FETÖ ile ilişkendirip, medya maymunluğu yaptığını iddia etti. Hakan Han Özcan, Özkan’ı eleştirerek, haddini bildirmeye çağırdı ve gerektiğinde sert cevap vereceklerini vurguladı.

Hakan Han Özcan, Tuncay Özkan’ın geçmişte FETÖ elebaşı ile röportaj yaptığını, terör örgütü PKK’nın lideri Abdullah Öcalan hakkında olumlu açıklamalar yaptığını ve FETÖ’nün medyadaki kumpaslarına destek verdiğini iddia etti. Özcan, Özkan’ın seçim döneminde yalan ve iftira siyaseti yaptığını, milleti kandırmaya çalıştığını ve algı tüccarlığı yaptığını savundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletin kırmızı çizgisi olduğunu vurgulayan Özcan, Erdoğan’ın haksızlıklara karşı cesur duruşuyla milletin gönlünde taht kurduğunu ve Dünyadaki mazlumların umudu olduğunu belirtti. Özcan, Erdoğan’a yönelik her türlü kötü söze en sert şekilde cevap vereceklerini ifade etti.

Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren söylemlerine AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’dan sert tepki geldi. Özcan, Özkan’ı “soytarı” olarak nitelendirdi ve geçmişteki ilişkilerini kamuoyuyla paylaştı. Özcan, Özkan’ın FETÖ elebaşıyla yaptığı röportajları ve terör örgütü PKK’yı destekleyen açıklamalarını hatırlatarak, Özkan’ı eleştirdi. Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletin kırmızı çizgisi olduğunu vurgulayarak, Erdoğan’a yönelik hakaretler karşısında sert cevap vermeye devam edeceklerini belirtti. Özcan’ın açıklamaları, siyasi arenada gerginliğe neden oldu ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Hakan Han Özcan’dan CHP’li Tuncay Özkan’a Sert Tepki: ”Soytarı Tuncay!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin