1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Sağanak Yağış Alarmı

İstanbul’da Sağanak Yağış Alarmı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün açıklamasının ardından İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi. Avrupa yakasında etkili olan sağanak yağış, olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Öte yandan, E-5 Karayolu’nda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler zorlukla ilerledi.

Valilik, AFAD ve AKOM’dan gelen uyarılarla birlikte Taksim’de sağanak yağış nedeniyle caddeler sular altında kaldı ve trafikte ilerlemekte zorluk çekildi. Mısır Çarşısı’nın girişi sular altında kaldı ve esnaf da zor durumda kaldı.

Kabataş’ta tramvay yolunun su kanalına dönmesiyle seferler durduruldu. Karaköy’de ise yoğun yağış nedeniyle bazı işyerleri su altında kaldı.

Meteoroloji, İstanbul için sarı kodlu uyarıda bulundu ve yağışlı hava durumunun 6 gün boyunca etkili olacağını belirtti.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul’da başlayan sağanak yağışın devam edeceğini ve yarım saat içinde tekrar etkili olacağını söyledi. Yağışın öğlene kadar devam edeceğini ve Avrupa yakasında daha fazla yağış beklediğini belirtti.

11 kentte sarı alarm verilirken, AKOM, İstanbul’da yaşanan yağışlar için uyarılarda bulundu. Bazı illerde hava durumu ve en yüksek sıcaklıklar da paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Sağanak Yağış Alarmı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin