1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Sevgilisini Darp Eden Adam Yakalandı! – Güvenlik Kamerasına Yansıyan O Anlar

Sevgilisini Darp Eden Adam Yakalandı! – Güvenlik Kamerasına Yansıyan O Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün sabah saatlerinde Bursa‘nın merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi Doğanbey Caddesi üzerinde gerçekleşti. Araştırmalara göre olayın gerçekleştiği otomobilde sevgili oldukları öğrenilen S.B. ile H.K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve otomobil durduruldu. S.B., araçtan zorla indirdiği sevgilisi H.K.’yi darp etti. Kadın, kendisini savunmak amacıyla telefonunu S.B.’nin yüzüne fırlattı. Bu anlar, olayın yaşandığı sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Sonrasında H.K., yaşadığı şiddet olayı hakkında şikayetçi olmak amacıyla Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şikayet üzerine S.B., gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, otomobil içinde yaşanan şiddet olayı net bir şekilde görülebiliyor. S.B.’nin saldırısı sonucu yere savrulan H.K., kendisini korumak amacıyla karşılık vermek zorunda kaldı. Olay sonrasında polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, S.B.’nin şiddeti açıkça ortaya konuldu ve gerekli hukuki süreç başlatıldı.

Yaşanan bu olay, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda toplumda daha fazla farkındalık yaratılması gerekliliğini bir kez daha gösterdi. Kadına yönelik şiddetin her türlüsünün önlenmesi için gerekli yasal düzenlemelerle birlikte, toplumsal bilinç ve eğitim çalışmalarının da artırılması büyük bir önem taşımaktadır. Şiddetin her türlüsü, kabul edilemez bir davranış biçimi olup, herkesin huzur ve güven içinde yaşama hakkını korumak adına ciddiye alınmalı ve gereken tedbirler alınmalıdır. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için herkesin sorumluluk alması ve şiddeti engellemek için gerekli adımları atmaktan çekinmemesi gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sevgilisini Darp Eden Adam Yakalandı! – Güvenlik Kamerasına Yansıyan O Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin