1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Seçim Kampanyalarında Sahne Alıyor! Bu Kez Güvenlik Toplantısında…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Seçim Kampanyalarında Sahne Alıyor! Bu Kez Güvenlik Toplantısında…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleşen ‘Güvenlik Toplantısı’, bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü ve Sahil Güvenlik Komutanı’nın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, özellikle 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerin güvenliği, terör ve istihbarat konuları ele alındı. Yerlikaya, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, içişleri ailesi olarak seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesinin ve halkın iradesinin doğru şekilde yansımasının önemine vurgu yaptı.

Seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu belirten Yerlikaya, halkın iradesinin sandığa tam olarak yansıması için çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade etti. Vatandaşların huzur ve güven içinde oy kullanmasının sağlanmasının yanı sıra terörle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadele edildiğini ve edilmeye devam edileceğini dile getirdi. Ayrıca, 1 Ocak-27 Mart tarihleri arasında yurt genelinde düzenlenen 289 operasyonla 82 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 757 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Yerlikaya son dönemde AKP’nin seçim çalışmalarına aktif olarak katılarak vatandaşlarla buluştu. Balıkesir Bandırma mitinginde partililere seslenirken, beş gün önce Bursa’nın Kestel ilçe meydanında Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol ile vatandaşları selamladı. Ayrıca altı gün önce AKP Sözcüsü Ömer Çelik ve belediye başkanı adaylarıyla birlikte vatandaşları selamladı.

Bu kapsamda gerçekleştirilen Güvenlik Toplantısı, 31 Mart mahalli seçimleri öncesinde güvenlik konularının titizlikle ele alındığını gösterirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın bizzat seçim çalışmalarına katılarak halkla doğrudan temas kurması, AKP’nin seçim kampanyasına verdiği önemi ve çalışmaların devam edeceğini göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Seçim Kampanyalarında Sahne Alıyor! Bu Kez Güvenlik Toplantısında…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin