1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Beşiktaş Transferde Hız Kesmiyor: Felix Uduokhai İle Anlaşıldı, Angelo Gabriel İçin Bekleme Devam Ediyor!

Beşiktaş Transferde Hız Kesmiyor: Felix Uduokhai İle Anlaşıldı, Angelo Gabriel İçin Bekleme Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, yeni sezona transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alman Kicker dergisinin haberine göre, Kartal, sol kanat için düşündüğü Angelo Gabriel’in transferinde son aşamaya geldi. Bu transferde kulüp, kiralama bedeli olarak 500 bin Euro ödeyecek ve sezon sonunda bonservisini alırsa 5 milyon Euro daha ödemeyi taahhüt etti. Bunun yanı sıra, Beşiktaş, geçtiğimiz pazar günü İstanbul’a getirdiği ve 7. transferini gerçekleştirdiği Felix Uduokhai’yi kadrosuna kattı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Uduokhai’nin transferi için Augsburg Kulübü ile anlaşmaya varıldı ve oyuncu 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici olarak Beşiktaş forması giyecek. Transferin maliyeti hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, Alman dergisi 500 bin Euro kiralama bedeli ile 5 milyon Euro bonservis ödemesi yapılacağını belirtti. Performansa bağlı olarak bonservis bedeli 7.5 milyon Euro’ya kadar çıkabilecek. Uduokhai, transferinin resmiyet kazanmasının ardından takımla antrenmana çıktı.

Beşiktaş’ın sol kanat transferinde Angel Gabriel’in yanı sıra alternatif olarak Benfica’da forma giyen Joao Mario da düşünülüyor. 19 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ve kulübü Chelsea, kiralama konusunda anlaşmaya varmış olsa da Chelsea’nin kararı bekleniyor. Eğer Angelo transferi gerçekleşmezse, Portekizli futbolcu Joao Mario ile görüşmeler başlayacak.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer atağını sürdürüyor. Felix Uduokhai’nin yanı sıra Ciro İmmobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Emirhan Topçu ve Can Keleş gibi isimleri kadroya katan siyah beyazlılar, hedeflerine ulaşabilmek için transfere devam edeceklerini gösteriyor. Teknik direktör Enzo Maresca’nın da transferlerde etkili bir rol oynadığı ve takımın yeni sezon öncesi formunu şekillendirmek için çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

Böylelikle Beşiktaş, transfer döneminde gösterdiği aktif ve kararlı tutumuyla taraftarların ve futbolseverlerin beklentilerini karşılamaya yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Futbol dünyasında da gündem yaratan transfer hamleleri ve oyuncu seçimleriyle siyah beyazlı kulübün yeni sezon öncesi iddialı bir kadroyla sahada yer almayı hedeflediği görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Transferde Hız Kesmiyor: Felix Uduokhai İle Anlaşıldı, Angelo Gabriel İçin Bekleme Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin