1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Yalova’da Denize Açılan Gençlerin Vahim Durumu!

Yalova’da Denize Açılan Gençlerin Vahim Durumu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova’nın Armutlu İlçesi’nde 25 Ağustos Pazar günü saat 17:00 civarında, kano kiralayarak denize açılan Hüseyin Piner ve Yücel Coşkun adlı iki arkadaş, şiddetli rüzgarın etkisiyle zor duruma düştüler. Yaklaşık olarak 17:30’da, durumu fark eden gençler, acil yardım talebiyle 112’yi arayarak yardım istediler.

Olayın ardından başlayan arama kurtarma operasyonunda, ekipler gençlerin kiraladığı kano aracını bulmayı başardı ancak Hüseyin ve Yücel’e henüz ulaşılamadı. Arama çalışmaları 70 saati aşkın bir süredir devam ederken, Bursa‘nın Gemlik ve Mudanya açıklarında da ekipler arama çalışmalarına başladılar.

Arama kurtarma faaliyetlerinin koordinasyonunda, Yalova Valisi Hülya Kaya da yerinde bulunarak ekiplerden bilgi aldı. Vali Kaya ayrıca, kayıp gençlerin aileleriyle de görüşerek durum hakkında bilgi verdi ve tüm çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.

Arama kurtarma operasyonu titizlikle sürdürülürken, kano kiralama işlemini gerçekleştirdikleri noktanın yanı sıra çevredeki diğer bölgelerde de detaylı aramalar yapılıyor. Ekipler, deniz yüzeyinde ve çevresinde geniş bir alanı kapsayacak şekilde arama faaliyetlerini sürdürüyorlar.

Hüseyin Piner ve Yücel Coşkun’un durumuyla ilgili gelişmeler merakla beklenirken, bölgedeki tüm kurtarma ekipleri koordineli bir şekilde çalışarak gençlerin bulunması için çaba sarf ediyorlar. Özellikle hava koşullarının da zorlu bir şekilde devam etmesi nedeniyle, ekiplerin çalışmalarında dikkatli ve hızlı bir şekilde ilerlemeleri gerekiyor.

Yalova Armutlu’da yaşanan bu olay, bölgede derin bir endişe yaratmış durumda. Gençlerin bir an önce sağ salim bulunması ve ailelerine kavuşmaları için tüm ekipler yoğun bir çaba içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. İlerleyen saatlerde yaşanacak gelişmeler ise merakla beklenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalova’da Denize Açılan Gençlerin Vahim Durumu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin