1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Yalçın: ‘İmamoğlu CHP’den Çok Kandil’in Adayı!’

Yalçın: ‘İmamoğlu CHP’den Çok Kandil’in Adayı!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, yerel seçimlere ilişkin yapılan yazılı açıklamada Türk demokrasisinin tarihçesine vurgu yaparak, Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana birçok zorlukla karşılaştığını ve bugünlere nasıl geldiğini anlattı. Yerel seçimlere doğru ilerlerken, muhalefet cephesinin parçalı ve dağınık bir görüntü sergilediğini ve hükümet ile önceki belediyeler arasındaki projelerde yarıştığını belirtti. Özellikle CHP’nin Cumhur İttifakı’na sözlü saldırılar yaparken, bölücü terör örgütünün siyasi kanadıyla iş birliği yaparak adaylarının seçim kampanyalarını yürüttüğünü ifade etti.

İstanbul ve Ankara gibi büyük kentlerde yaşanan siyasi polemiklere odaklanan Yalçın, Ekrem İmamoğlu’nun CHP’nin adayı olarak terör örgütlerinden destek aldığını ve belediyecilik hizmetlerini yürüttüğünü aktardı. CHP ile PKK’nın siyasi kanadının iç içe geçtiğini ve İmamoğlu’nun bu ilişkiyi körüklendiğini söyledi. Yalçın, İmamoğlu’nun inşaat ve kentsel dönüşüm alanındaki hizmetlerinin ardında parayla ilişkilendirerek, CHP’nin artık Kandil’in etkisinde olduğunu iddia etti.

Ankara’da belediye başkanı olan Mansur Yavaş’ı da eleştiren Yalçın, Yavaş’ın beş yıllık görev sürecinde başkentin sorunlarına çözüm üretemediğini ve önceki dönemlerin projelerine odaklandığını belirtti. Yavaş’ın Ankara’nın ana caddelerini süsleyip reklam kamyonları aracılığıyla hizmet vermiş gibi göstermeye çalıştığını savundu. Hükümet destekli projelerin üzerine kendi imzasını atarak, Ankaralılara hizmet ettiği algısını yarattığını aktardı.

Sonuç olarak, Yalçın yerel seçimler sürecinde muhalefet partilerinin hükümetle olan ilişkilerini sorgulayarak, CHP’nin terör örgütleriyle iş birliği içinde olduğunu savundu. İstanbul ve Ankara gibi büyük kentlerde hizmet veren belediye başkanlarının gerçekleştirdiği projeleri eleştirerek, seçmenin dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Yerel seçimlerin Türk demokrasisi için önemli bir sınav olduğunu belirterek, halkın doğru tercih yapmasının gerekliliğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalçın: ‘İmamoğlu CHP’den Çok Kandil’in Adayı!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin