1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Milletvekili Nail Çiler’in Babası Vefat Etti – Sosyal Medyadan Duyurdu!

CHP Milletvekili Nail Çiler’in Babası Vefat Etti – Sosyal Medyadan Duyurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, sosyal medyada babasının vefat haberini paylaştı. Babası Mehmet Raif Çiler’in, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.

Nail Çiler, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Çiler, “Kıymetli babam Mehmet Raif Çiler bu gece tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşmuştur” ifadelerini kullandı. Merhum Mehmet Raif Çiler’in cenazesi, Muş ili Malazgirt ilçesi Kümbet Camii’nden perşembe günü ikindi namazına müteakip Malazgirt Merkez Mezarlığı’nda defnedileceği belirtildi.

Mehmet Raif Çiler’in cenaze töreni, perşembe günü yapılacak. Nail Çiler, babasının cenazesinin Kümbet Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından, Malazgirt Merkez Mezarlığı’nda defnedileceği bilgisini paylaştı. Taziye için belirtilen tarihte ve mekanda olunması istendi.

Nail Çiler, babasının vefatının ardından sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti. Sosyal medya paylaşımında “Mekanı cennet, ruhu şad olsun” ifadelerine yer verdi. Çiler, ailesinin başı sağ olsun dileklerini iletti ve babasının rahmete kavuştuğu üzücü haberi yakın çevresiyle paylaştı.

Mehmet Raif Çiler, uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Çiler ailesi, bu acı kaybın ardından sevenlerinden dua ve destek bekliyor.

Nail Çiler’in paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Çiler’e başsağlığı dilekleri iletilirken, merhum Mehmet Raif Çiler’in sevenleri ve yakınları da taziyelerini iletmek için sosyal medya üzerinden iletişime geçtiler.

Muş ili Malazgirt ilçesi Kümbet Camii’nde gerçekleşecek olan cenaze töreni, Malazgirt Merkez Mezarlığı’nda son bulacak. Mehmet Raif Çiler’in vefatı sevenlerini derinden üzdü ancak ailesi ve yakın çevresi, dualarla desteklerini bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Milletvekili Nail Çiler’in Babası Vefat Etti – Sosyal Medyadan Duyurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin