1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’dan Bursa’ya taşınan baba, oğlu tarafından bıçaklandı!

Antalya’dan Bursa’ya taşınan baba, oğlu tarafından bıçaklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Gürsu ilçesine bağlı İpekyol Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 20 gün önce ailesiyle birlikte Antalya’dan taşınan Selahattin K. ve oğlu A.K. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve A.K., babasını bıçakladı. Olay, saat 14.30 sıralarında meydana geldi.

Olay esnasında anne iş yerindeydi. Çevredeki insanların duyduğu sesler üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Selahattin K.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Selahattin K.’nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. A.K.’nın emniyetteki işlemleri sürdürülüyor. Ailesiyle birlikte yeni bir hayata başlamak üzere Antalya’dan Bursa’ya taşınan Selahattin K. ve oğlu arasındaki tartışma, trajik bir sonla noktalandı.

Bölgedeki mahalle sakinleri ve komşuları, olayı duyduklarında büyük bir şok yaşadı. Selahattin K.’nın ani ölümü, çevrede derin üzüntü yarattı. Olayın neden çıktığı konusunda henüz net bir bilgi bulunmazken, polis ekipleri detaylı bir soruşturma yürütüyor.

Gürsu ilçesi sakinleri, genellikle huzurlu bir yaşam sürdükleri mahallelerindeki bu tür üzücü olayların şokunu atlatmaya çalışıyor. A.K.’nın ise olay sırasında nasıl bir ruh hali içinde olduğu, ilerleyen günlerde yapılacak olan soruşturma sonuçlarıyla netlik kazanacak.

Olayın ardından, Selahattin K.’nın ailesi ve yakın çevresi büyük bir hüzne boğuldu. Acılı aile, olayın ardından adli makamların aldığı kararları bekliyor. Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından, Selahattin K.’nın cenazesi yakınlarına teslim edilecek ve defnedileceği yer belirlenecek. Olay, sakin bir mahallede meydana gelen trajik bir olay olması nedeniyle, bölgedeki insanlar arasında endişe ve üzüntü yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’dan Bursa’ya taşınan baba, oğlu tarafından bıçaklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin