1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MHP heyeti, Aksoy ailesinin evinde sevinçle karşılandı: Tekerlekli sandalye desteğiyle anlamlı ziyaret!

MHP heyeti, Aksoy ailesinin evinde sevinçle karşılandı: Tekerlekli sandalye desteğiyle anlamlı ziyaret!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul önderliğindeki MHP heyeti, Ankara’da Aksoy ailesinin evine sevinçle karşılandı. Heyet içerisinde MHP Ankara İl Yöneticisi Habib Samaroz, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ve MHP Altındağ Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu ilçe KAÇEP Başkanı da bulunmaktaydı. Ayrıca heyette ABB ve Altındağ Belediyesi Meclis üyesi Oğuz Kağan Tanrıverdi de yer aldı.

Heyet, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Türk milletinin tüm ihtiyaçlarına koşarak çalıştıklarını vurguladı. MHP teşkilatları, Aksoy ailesine tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Prof. Dr. Yurdakul, Genel Başkan Bahçeli’nin sevgi ve sağlık dileklerini ilettiklerini belirtirken, Altındağ İlçe Başkanı Aktaş’ın vatandaşlara gösterdiği ilginin önemine değindi. Ziyaret sırasında tekerlekli sandalye takdim edilen Hayati Aksoy’un torunu da video konferans aracılığıyla nazik davranışı paylaşımak için sevincini ifade etti.

Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ise MHP’nin vatandaşlarla daha yakın ilişki kurmak ve onların yanında olmak için azimle çalışacaklarını belirtti. Aktaş, benzer etkinliklerin ilçede yaşayan herkesin gönlünde özel bir yer edindiğine dikkat çekti. MHP heyeti, Türk milletinin ihtiyaçlarına cevap vermek ve topluma hizmet etmek adına özverili çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, sadece siyasi bir adım olmanın ötesinde vatandaşlarla samimi bir ilişki ve dayanışma örneği olduğu vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP heyeti, Aksoy ailesinin evinde sevinçle karşılandı: Tekerlekli sandalye desteğiyle anlamlı ziyaret!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin