1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bakan Tekin’den Çat ilçesinde çarpıcı açıklamalar!

Bakan Tekin’den Çat ilçesinde çarpıcı açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile birlikte Çat ilçesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Bakan Tekin, yaptığı konuşmada konut ve doğal gazla ilgili problemlerin çözümü için belediye başkanlarıyla işbirliği yapacaklarını belirtti. Özellikle de Mehmet Sekmen’in proaktif çalışmalarından bahsederek, Seyhun başkan için ve Sekmen için oy kullanılmasını talep etti.

Bakan Tekin, seçim yaklaşırken MHP ilçe başkanı ve AK Parti ilçe başkanının da bir araya gelerek Cumhur İttifakı olarak çalışmalarını sürdürmelerini istedi. Vatandaşlara son iki günü düşman çatlatırcasına birlikte geçirerek, hane hane ziyaretler yapmalarını tavsiye eden Bakan Tekin, seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini vurguladı. Bu sürecin ardından ise beş yıl boyunca halkın isteklerini yerine getireceklerini ifade etti.

Bakan Tekin’in ziyareti sırasında, bölgedeki konut ve doğal gazla ilgili problemlerin yanı sıra eğitim konuları da gündeme geldi. Vatandaşların eğitim ve öğretimle ilgili taleplerini dinleyen Bakan Tekin, bu konularda da gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi. Ayrıca, vatandaşların genel sorunları ve talepleri de dikkate alınarak, hükümetin bu konularda çözüm odaklı çalışmalar yürüteceği belirtildi.

Ziyaret sırasında, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da vatandaşlara hitap ederek, seçim sürecinde desteklerini istedi. Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe başkanlarıyla birlikte çalışarak, seçim sürecini en verimli şekilde geçirmenin önemine dikkat çeken Küçükoğlu, vatandaşlara güven ve umut aşılayarak, seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Sonuç olarak, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Çat ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, seçim süreci ve vatandaşların talepleri üzerine konuşmalar yapıldı. Bakan Tekin ve beraberindeki heyet, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalara destek vereceklerini ve seçim sürecinde birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Vatandaşların talepleri ve beklentileri dikkate alınarak, hükümetin çalışmalarının bu doğrultuda şekilleneceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Tekin’den Çat ilçesinde çarpıcı açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin