1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 30 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’DA SOLOTÜRK GÖSTERİSİ! SAATLER İÇİN DETAYLAR…

30 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’DA SOLOTÜRK GÖSTERİSİ! SAATLER İÇİN DETAYLAR…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Kuvvetleri’nin F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında İstanbul Yenikapı’da uçuş gerçekleştirecek. İstanbul halkı ve ziyaretçileri tarafından merakla beklenen gösteri, gün içerisinde çeşitli etkinliklerle zenginleştirilecek. SOLOTÜRK, günün ilk saatlerinde Çevre Tanıma Uçuşu yapacak ve ardından 18.00’de prova uçuşunu gerçekleştirecek. Zafer Bayramı’nı kutlamak adına ise saat 18.00’de gösteri uçuşu gerçekleştirilecek.

30 Ağustos planlanan etkinlikler ise oldukça renkli geçecek. Cem Adrian, günün ilerleyen saatlerinde Eminönü Meydanı’nda hayranlarıyla buluşacak. Aynı saatlerde Zeynep Bastık da Beylikdüzü Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda sevilen şarkılarını seslendirecek. Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ise Harem Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek. DJ performansı ile başlayacak etkinlik, Evdeki Saat’in sahne almasıyla devam edecek ve akşamın ilerleyen saatlerinde Sertab Erener konseri ile son bulacak.

Ayrıca, rock grubu Duman da Çerkezköy Kentpark’ta hayranlarıyla buluşacak. Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Mabel Matiz’in sahne alacağı bir konser düzenlenecek. Beyoğlu Hasköy Parkı’nda ise Oğuzhan Koç, sevenleriyle bir araya gelecek. Bayrampaşa Belediyesi’nin etkinlikleri çerçevesinde ise Ece Seçkin sahne alacak. Emir Can İğrek ise Çatalca’da Zafer Bayramı’nı kutlayacak şanslı sanatçılardan biri olacak.

Avcılar Sahil İspark İDO İskelesi Yanı’nda Sefo’nun performansı izleyicileri coşturacak. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte ise Mojave ve Madrigal sahne alacak. Sancaktepe’de ise Yeni Türkü ve İlyas Yalçıntaş, unutulmaz bir gece geçirmek isteyen izleyicilerle buluşacak.

Tüm bu etkinliklerle birlikte 30 Ağustos coşkusunu doyasıya yaşamak mümkün olacak. İstanbul’un farklı noktalarında gerçekleştirilecek konserler, gösteriler ve etkinliklerle hem Zafer Bayramı kutlanacak hem de sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Bu özel gün, SOLOTÜRK’ün gösterisiyle taçlandırılacak ve İstanbul semalarında renkli görüntülere sahne olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
30 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’DA SOLOTÜRK GÖSTERİSİ! SAATLER İÇİN DETAYLAR…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin