1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Metrobüs Kazası: 1 Ölü, 38 Yaralı

İstanbul’da Metrobüs Kazası: 1 Ölü, 38 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü istikametinde ilerleyen bir metrobüs, Sefaköy mevkisinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen bir metrobüse yandan çarptı. Daha sonra savrularak bariyerlere vuran metrobüse polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Olayda bir kişi hayatını kaybetti ve itfaiye ekipleri metrobüsün altında kalan iki kişiyi çıkardı. Kazada 2’si ağır 38 kişi yaralandı.

İstanbul Valisi Davut Gül, “Saat 08.48’de Küçükçekmece Sefaköy Evlendirme dairesi bölgesinde iki metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 38 kişi de yaralandı. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi ve yaralanan vatandaşlar hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma açıldı. Ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Küçükçekmece’deki metrobüs kazasında 1 hemşehrimizin yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duydum. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı; yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum. Kazayla ilgili başlattığımız kapsamlı soruşturma devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan metrobüslerin camları kırılmış, ön ve iç kısımlarında hasar oluşmuştu.

Kazada yara almadan kurtulan yolcular, metrobüs yolunda yürüyerek duraklara ulaşmaya çalıştı. Kaza nedeniyle metrobüs yolunda seferler yapılamazken, uzun araç kuyruğu ve yolcu yoğunluğu oluştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Metrobüs Kazası: 1 Ölü, 38 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin