1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya Plajlarındaki Sıcak Havaya Rağmen Yoğunluk Devam Ediyor

Antalya Plajlarındaki Sıcak Havaya Rağmen Yoğunluk Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da hava sıcaklığı ve deniz suyu 30 Ağustos tarihinde 35 derece olarak ölçüldü. Kentteki nem oranı ise yüzde 50 olarak belirlendi. Ağustos ayının ortalama sıcaklığı 28,4 derece olan Antalya’da, insanlar mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıktan dolayı serinlemek için sahillere akın etti. Plajlarda, 30 Ağustos Zafer Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Kentte gerçekleştirilen kutlama törenlerinin ardından sahiller tatilcilerle doldu.

Tatilciler, Antalya’nın sıcak havasından kaçarak denize girmeyi tercih etti. Kimileri ise plaj şemsiyesi altında gölgede vakit geçirmeyi tercih ederek güneşin etkisinden korundu. Kentteki sıcak ve güneşli havanın yarın da devam etmesi bekleniyor. Ancak Pazar günü Antalya’da gök gürültülü sağanak yağışın olması tahmin ediliyor.

Antalya’nın turizm cenneti olan plajları, 30 Ağustos Zafer Bayramı tatili süresince yerli ve yabancı turistlerle dolup taştı. Sahildeki restoranlar, kafeler ve beach club’lar da tatilcilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kentteki otellerde ise doluluk oranı %100’e ulaştı. Tatilciler, doyasıya denizin ve güneşin tadını çıkarmak için plajlarda uzun saati harcadılar.

Antalya, her yıl binlerce turisti ağırlayan ve Akdeniz’in en popüler tatil destinasyonlarından biri olan bir şehirdir. Sahip olduğu eşsiz plajları, tarihi yerleri ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Antalya, yaz aylarında sıcak ve nemli bir iklim ile ziyaretçilerini karşılıyor. Özellikle sıcak havalarda denize girerek serinlemek isteyenler için ideal bir destinasyon olan Antalya, yazın tadını çıkarmak isteyenler için vazgeçilmez bir seçenek olmaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya Plajlarındaki Sıcak Havaya Rağmen Yoğunluk Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin