1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Murat Kurum A Haber’de Banu El’in Sorularını Cevapladı: İBB Adayı Projelerini Anlattı!

Murat Kurum A Haber’de Banu El’in Sorularını Cevapladı: İBB Adayı Projelerini Anlattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, A Haber’de Banu El’in sunduğu Arka Plan programına katıldı ve seçim sürecine dair detaylar ve projelerini anlattı. Programda, Murat Kurum’un sahadaki destekçileriyle yaptığı görüşmelere, İstanbul’da yaşanan sorunlara ve çözüm önerilerine dair açıklamaları ön plana çıktı. Kurum, 5 yıllık süreçte İstanbul’un sorunlarının çözülmediğini ve milletin beklentilerine şehir için yapılacak hizmetleri beklediğini belirtti.

Murat Kurum, seçim sürecinde adayların milletin sorunlarına duyarlılıklarına ve vaatlerini hatırlamalarına değindi. Mevcut İBB Başkanı’nın verdiği sözleri hatırlamadığını ve vatandaşların şehir için yapılacak projeleri beklediğini vurguladı. Aynı zamanda, deprem çalışmaları ve ulaşım sorunları gibi önemli konuları da ele aldı. Kurum, İstanbul’da yaşayan vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını belirtti.

Ayrıca, Murat Kurum’un sahada yaptığı ziyaretler ve afet bölgelerinde yürüttüğü çalışmalardan da bahsedildi. Doğal afetlerde mağdur olan vatandaşlara yapılan yardımlar ve bölge halkı ile kurulan iletişim örnekleriyle öne çıkarıldı. Kurum’un, afet bölgelerinde yapılan konut projeleri ve dönüşüm çalışmalarıyla ilgili planlarını açıkladığı ifadeler de programa yansıdı.

Murat Kurum, İstanbul’da yapılacak raylı sistem hatları, sosyal konut projeleri, tünel ve yol çalışmaları gibi altyapı projelerinden de bahsetti. 6 aylık ve 1 yıllık planlarını detaylı bir şekilde anlatan Kurum, İstanbul’un ulaşım sorunlarına çözüm getirecek projelerin hayata geçirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Programda ayrıca Murat Kurum’un taksi sorununu 6 ayda çözeceklerini ve İstanbul’a yönelik afet önlemlerini içeren projelerini de anlattığı vurgulandı. Ayrıca, İstanbul’un kentsel tasarım rehberi hazırlıklarını ve mahalle bahçeleri ile İstanbul Botanik Bahçesi gibi projelerin ilk 6 ay içinde başlatılacağı bilgisi verildi. Murat Kurum, İstanbul’un geleceği için yapacakları çalışmaların önemine vurgu yaptı ve projelerinin uygulanmasıyla şehre değer katmayı hedeflediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Murat Kurum A Haber’de Banu El’in Sorularını Cevapladı: İBB Adayı Projelerini Anlattı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin