1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Enternasyonal Fuarı Açılışında Büyük Müjdeler Verdi: İşte Detaylar!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Enternasyonal Fuarı Açılışında Büyük Müjdeler Verdi: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 93’üncüsü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışına katıldı. Açılışa, Dilruba Kayserilioğlu da katıldı. Özel, İzmir’in değişimi en çok destekleyen il olduğunu belirtti. Geçmişte karamsar bir hava hakimken, gençlerin umudu geri geldiğini vurguladı. CHP’de yapılan değişimin Türkiye’ye iyi geleceğine inanan ilk şehir İzmir olduğunu ifade etti.

Özel, yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarının seçimlerin sonuçlarına yapılacak yorumlardan önce seçimlere nasıl baktıklarının önemli olduğunu söyledi. Genç kadroların, kadınların ve yeni başlangıçların desteklenmesi gerektiğini belirtti. CHP’nin değişimine liderlik eden üç büyük kilit olduğunu ve bu kilidin gençler, kadınlar ve teknoloji olduğunu vurguladı.

İzmir’in teknoloji, bilim ve inovasyon alanındaki vizyonunun önemine değinen Özel, bu alanda yapılacak işlerin Türkiye’yi çekim merkezi haline getirebileceğini belirtti. CHP’nin ölçme ve değerlendirme süreçlerine büyük önem verdiğini dile getirdi. Partinin seçim sürecinde yapay zeka denetimine önem verdiğini ve doğru verilere dayalı kararlar aldıklarını anlattı.

Özel, İzmir’in hürriyetçi yapısının önemini vurgulayarak, Dilruba Kayserilioğlu ve sanatçı Suavi’ye yapılan haksızlıklara karşı olduklarını ifade etti. CHP’nin düşünce özgürlüğünü savunduğunu ve mağdurların yanında olduğunu belirtti. Özel, erken seçim sinyali vererek, kutuplaşmaya karşı olduklarını ve oyunlara alet olmayacaklarını vurguladı. Geleceğin güvencesinin CHP’liler olarak kendileri olduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Enternasyonal Fuarı Açılışında Büyük Müjdeler Verdi: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin