1. Haberler
  2. Ankara
  3. Erdoğan: “Kara Harp Okulu’ndan 989 Öğrenci Mezun Oldu, Tepki Çeken Konuşma ve Cami Açılışı”

Erdoğan: “Kara Harp Okulu’ndan 989 Öğrenci Mezun Oldu, Tepki Çeken Konuşma ve Cami Açılışı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bulunan Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu’nda gerçekleşen cami açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra okuldan mezun olan 989 öğrencinin diploma ve sancak teslim töreninde de bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yeniden yapılandırılan Kara Harp Okulu’nun başarısının sürekli arttığını belirtti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarı grafiğinin yükselmesiyle birlikte, eski Türkiye kalıntılarının rahatsızlıklarının arttığını söyledi. FETÖ’cülerin ve vesayet heveslilerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarılarıyla rahatsız edilmeye devam edileceğini vurguladı.

Erdoğan konuşmasında, Kudüs’e sırtlarını dönmelerinin mümkün olmadığını ve İstanbul ile Kudüs-ü Şerif’in kimse tarafından ayrılamayacağını ifade etti. Gazze’yi Gaziantep’ten kimin ayırabileceğini sordu ve kimin “Kudüs bize ne?” dediğini söyleyerek, bu kişilerin milletin tarihini bilmediklerini belirtti. Gazi Mustafa Kemal’in, düşman postalı değdirmemek için mücadele ettiği Filistin topraklarına nasıl gözlerini kapatabileceklerini sorguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk ordusunun kahraman saflarına yeni askerlerin eklendiğini ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi felaketleri en az hasarla atlattıklarını dile getirdi. Yeniden yapılandırılan okulların başarı grafiğinin sürekli arttığını belirtti. Türk ordusunun Suriye’den Libya’ya kadar görevlerini başarıyla yerine getirdiğini vurguladı.

Erdoğan’ın konuşması, Kara Harp Okulu’nda mezuniyet töreni ve diploma tevcihinde bulunan 989 öğrenci ve aileleri tarafından coşkuyla karşılandı. Tören, Türkiye’nin savunma alanındaki başarılarına vurgu yaparak, genç subayların göreve hazırlandığı önemli bir etkinlik oldu.

Sonuç olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kara Harp Okulu’nda yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarı grafiğinin yükselmesi ve Türkiye’nin ulusal güvenliği konusundaki kararlılığı vurgulandı. Mezun olan genç subaylar, Türk ordusuna katılarak ülkenin savunmasında önemli bir rol üstlenecekler ve Türkiye’nin ulusal çıkarlarını korumak için görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: “Kara Harp Okulu’ndan 989 Öğrenci Mezun Oldu, Tepki Çeken Konuşma ve Cami Açılışı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin