1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Eğitim-İş Sendikası’nda Seçim Heyecanı: Yeni Yönetim Belli Oldu!

Eğitim-İş Sendikası’nda Seçim Heyecanı: Yeni Yönetim Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim-İş Sendikası’nın 7. olağan genel kurulunun ikinci gününde Ankara’daki bir otelde seçim yapıldı. Seçimde ‘Cumhuriyet, Emek ve Mücadele Birlikteliği’, ‘Emek, Dayanışma ve Mücadele Birlikteliği’ ve ‘Halkçı Eğitim ve Bilim Emekçileri’ grupları yarıştı. Sonuçlara göre mevcut genel başkan Kadem Özbay’ın da içinde bulunduğu Cumhuriyet, Emek ve Mücadele Birlikteliği grubu merkez yönetim kuruluna beş üye gönderdi. Merkez yönetim kurulunun diğer iki üyesi ise Emek, Dayanışma ve Mücadele Birlikteliği grubundan seçildi.

Yeni dönemde Eğitim-İş’in merkez yönetim kurulu üyeleri mevcut genel başkan Kadem Özbay, Veli Fırat Şimşek, Doğan Dağdelen, Seher Ergin, Bülent Metin, Yeliz Toy ve Hüseyin Selçuk’tan oluştu. Hüseyin Selçuk merkez yönetim kurulundaki yerini korurken, Cumhuriyet, Emek ve Mücadele Birlikteliği grubundan aday olan mevcut merkez yönetim kurulu üyesi Şenol Eyüboğlu ise yeni yönetimde yer alamadı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, “Hedefimiz yetki deme zamanı. Yolumuz açık olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eğitim-İş Sendikası’nda Seçim Heyecanı: Yeni Yönetim Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin