1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Tesla’nın Avrupa’da 7 Kişilik Model Y Versiyonu Satışa Sunmaya Hazırlanıyor!

Tesla’nın Avrupa’da 7 Kişilik Model Y Versiyonu Satışa Sunmaya Hazırlanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla, Avrupa pazarına 7 kişilik Model Y versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Çin kaynaklı bilgilere göre, ekim ayından itibaren 7 kişilik Model Y’nin Avrupa’da satışa sunulması planlanıyor. Üç yıl önce duyurulan üç sıralı koltuk düzenine sahip olan Model Y, sadece Kuzey Amerika pazarında bulunuyordu. Ancak şu anda, Tesla’nın Şanghay’daki Gigafactory’de 7 koltuklu Model Y üretimine başladığı belirtiliyor.

Bu yeni versiyon özellikle geniş ailelere hitap ediyor. Eklenen koltuklar nedeniyle aracın ağırlığı 45 kg artıyor. Ancak, eklenen koltuklar dolayısıyla arka koltuklardaki diz mesafesi kısıtlanıyor ve arka camın eğimi nedeniyle ek koltuklar genellikle çocuklar veya kısa boylu kişiler için daha konforlu olabilir. Her ne kadar detaylar net olmasa da, 7 kişilik Model Y’nin “Project Juniper” adı verilen güncellemeyle tanıtılması bekleniyor.

Project Juniper ile birlikte, yeni tasarım özellikleri ve daha uzun menzil gibi özelliklerin sunulması bekleniyor. Ancak, 7 koltuklu versiyonun bu güncellemeyle birlikte sunulup sunulmayacağı konusunda henüz net bir bilgi yok. Bu durum, 7 kişilik Model Y’nin ne zaman Avrupa’da piyasaya sürüleceği ve hangi özelliklere sahip olacağı konusunda belirsizlik yaratıyor. Tesla’nın bu yeni versiyonuyla pazarda nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu. Model Y’nin 7 kişilik versiyonuyla birlikte, Tesla’nın Avrupa’daki satışlarına yeni bir ivme kazandırması bekleniyor. Üretimdeki gelişmeler ve beklenen güncellemeler, Tesla’nın pazardaki konumunu güçlendirmesi açısından önem taşıyor. Bu yeni versiyonun, özellikle geniş ailelerin ilgisini çekeceği düşünülüyor. Tesla’nın 7 kişilik Model Y’sinin ne zaman ve hangi fiyatla satışa sunulacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil. Ancak, şirketin Avrupa’daki 7 kişilik Model Y versiyonuyla ilgili yakın zamanda yeni duyurular yapması ve pazarlama stratejilerini güçlendirmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tesla’nın Avrupa’da 7 Kişilik Model Y Versiyonu Satışa Sunmaya Hazırlanıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin