1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gökyüzü Beyazdır Sen de Beyazsın: Candan Kardeşler Duruşmada!

Gökyüzü Beyazdır Sen de Beyazsın: Candan Kardeşler Duruşmada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından haklarında soruşturma başlatılan şüpheliler Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek’in davadaki duruşması bugün başladı. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada örgüt yöneticisi olmakla suçlanan Onur Apaydın SEGBİS sistemi ile duruşmaya katıldı. Tutuklu sanık Bahar Candan ile tutuksuz sanık Nihal Candan ve diğer sanıklar da duruşma salonunda hazır bulundular.

Kimlik tespitleri ile başlayan duruşmada Nihal Candan kardeşi Bahar Candan’a destek verdi. Candan kardeşlerin duygusal bir an yaşadıkları sırada Nihal Candan, “Herkes seninle, her şey çok güzel olacak, hep yanında olacağız. Çok dua ettim sana. Gökyüzü beyazdır sen de beyazsın. Hep sana enerji gönderdik” sözleri ile kardeşine moral verdi. Ardından kardeşler nefes egzersizi yaptılar ve birbirlerine kalp işareti gönderdiler.

Alisya Bahar Candan duruşmada sosyal medya işleri ile uğraştığını ve aylık gelirinin 60 bin TL ile 100 bin TL arasında değiştiğini belirtti. Gülnihal Çiçek ise evli olduğunu ve avukatlık yaptığını ifade etti. Stajının iptal edildiğini söyleyen Nihal Candan aylık geliri olmadığını dile getirdi.

Duruşma hakimin iddianameyi okumasıyla devam ediyor. İddianamenin okunmasının ardından sanıkların savunmasının alınmasına geçilecek.

Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu toplam 22 sanık yargılanıyor. 16 Kasım 2023’te başlayan kovuşturma sonucunda Bahar Candan için 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası istenirken, Nihal Candan için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianamedeki diğer 20 sanık hakkında ise çeşitli suçlardan farklı oranlarda hapis cezası talep ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gökyüzü Beyazdır Sen de Beyazsın: Candan Kardeşler Duruşmada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin