1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Kaza Sonucu Ölüm! İş Ortaklarından Birinin Acı Sonu!

Kaza Sonucu Ölüm! İş Ortaklarından Birinin Acı Sonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23.30 sularında Bursa-İzmir Otoyolu Doğanköy mevkisinde meydana gelen kaza, İzmir’de kargo dağıtım şirketinde ortak olan Muratcan Atay (34) ve Turgut Özdemir (50) tarafından yaşandı. İddiaya göre, İstanbul’a giden iki ortak, telefonda pazarlık yaptıkları hafif ticari aracı satın aldılar. Satın aldıkları 34 HF3462 plakalı araçla İzmir’e dönmek üzere hareket eden iş ortakları, Bursa’nın Gemlik ilçesinde mola verdiler. Ardından Muratcan Atay, aracı denemek isteyerek direksiyon başına geçti. Özdemir ise emniyet kemeri takılı şekilde yolculuk sırasında uyuyakaldı. Atay’ın yönetimindeki araç, Doğanköy mevkisinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, emniyet kemeri takılı olmadığı tespit edilen sürücü Atay’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Emniyet kemerini takılı olan yolcu Turgut Özdemir ise hafif yaralı olarak kurtuldu ve ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan müdahalenin ardından Özdemir’in hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Hayatını kaybeden Muratcan Atay’ın cansız bedeni ise incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı. Kazanın neden meydana geldiği, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin sebepleri ve diğer olası etkenler üzerinde çalışmalar sürüyor. Trafik kazalarının önlenmesi için alınabilecek tedbirler ve kazaların zararlarının en aza indirilmesi için uygulanabilecek yöntemler üzerinde de titiz bir şekilde duruluyor.

Kaza, Muratcan Atay ve Turgut Özdemir’in iş ortaklığından dolayı birçok kişiyi derin üzüntüye boğdu. İki arkadaşın yaşamlarının böyle bir kaza sonucu son bulması, çevrelerindeki herkesi derinden sarstı. Kazada hayatını kaybeden Atay için sevenleri ve iş arkadaşları tarifsiz bir acıyla baş başa kaldı. Öte yandan, kaza sonucu yaralanan Özdemir’in ise kısa sürede tedavi edilerek sağlığına kavuşması için çaba harcanıyor. Kazanın ardından, her iki iş ortağının da aileleri ve yakın çevreleri tarafından desteklenmeye ve teselli edilmeye çalışılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaza Sonucu Ölüm! İş Ortaklarından Birinin Acı Sonu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin