1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Milli Basketbolcu İlkan Karaman’a Alkollü Sürücünün Çarptığı Olayın Detayları Ortaya Çıktı!

Eski Milli Basketbolcu İlkan Karaman’a Alkollü Sürücünün Çarptığı Olayın Detayları Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Datça ilçesinde eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın (34) trafik kazasında hayatını kaybetmesine neden olan Emre Ali Önder’in (30) alkollü olduğu anlaşıldı. Kaza sonrasında tutuklanan Önder’in ifadesinde, olay anında alkollü olduğunu ve yaşananlar için üzgün olduğunu belirtti.

İzmir’de yaşayan ve bir dönem A Milli Takım’da yer alan İlkan Karaman, son dönemde YouTube içerikleriyle tanınıyordu. Datça’da ev kiralayan Karaman, buraya eşyalarını taşıdıktan sonra bir akaryakıt istasyonunun önünde geçmeye çalışırken Emre Ali Önder’in kullandığı otomobil tarafından çarptı.

Kazada ağır şekilde yaralanan Karaman, kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerinden kaçan Emre Ali Önder, 2 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan muayene sonucu alkollü olduğu belirlenen Önder, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önder’in ifadesinde, kaza anında yüksek alkol içtiğini belirttiği ve kontrolünü kaybederek kazaya neden olduğunu açıkladığı ortaya çıktı. Önder, kaza sonrasında olay yerinden kaçmak gibi bir amacının olmadığını ve yaşananlar için üzgün olduğunu dile getirdi.

Karaman’ın cenazesi Tekirdağ’da defnedildi. Karaağaç Merkez Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından milli basketbolcu Fatih Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine birçok isim ve vatandaş katılırken, Karaman’ın kariyerinde yer aldığı takımlar ve federasyon da başsağlığı mesajları ile anıldı.

İlkan Karaman’ın geçmişte birçok önemli takımda oynaması ve A Milli Takım formasını giymesi, Türk basketbol camiasında büyük bir kayıp olarak nitelendirildi. Olayın ardından yaşananlar, alkollü araç kullanımının ve dikkatsiz sürüşün ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Karaman’ın ani ölümü, sevenlerini ve spor dünyasını derin bir üzüntüye boğarken, tüm sporcuların trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Milli Basketbolcu İlkan Karaman’a Alkollü Sürücünün Çarptığı Olayın Detayları Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin