1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Ediyoruz

Erdoğan: Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Ediyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından önemli başlıklar:

Değerli dava ve yol arkadaşlarım, hepinizi hasretle muhabbetle selamlıyorum. AK Parti’nin 23. yaşını 14 Ağustos’ta muhteşem coşkuyla kutladık. 23 yıl boyunca her ilde ve her köyde hizmet götürdük. Milletimize hizmet etmenin derdindeyiz ve her zaman milletimizin sesine kulak verdik.

Muhalefetin içler acısı durumunu gözlemliyorsunuz. İzmir Körfezi’nde balıkların nefes alamadığı bir durumla karşı karşıyayız. Biz hizmetle uğraşırken onlar koltuk kavgaları ile meşguller. Millete bir eserleri olmadığını görüyoruz. Onlar kavga ederken biz millete hizmet yolunda ilerliyoruz.

Türk siyasetinde taşlar tekrar yerli yerine oturuyor. Partimizin kongre maratonunu başlattık ve Türkiye Buluşmaları ile ülkeyi turlayacağız. AK Parti sadece bir siyasi parti değil, Türk siyasetinin merkezini temsil eden bir harekettir. Sabitelerimizi koruyarak toplumdaki değişimlere ayak uydurmalıyız.

Karamsarlık zerk etmek isteyenlere kulak asmayın. Bizi bugünlere getiren kendi doğrularımızdır. Doğru olursak, siyasette doğru işler yaparsak kimse bizim yükselişimizi engelleyemez. Hepimiz işimizi en iyi şekilde yapmakla yükümlüyüz ve daha fazla insana ulaşmak için gayret göstereceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Ediyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin