1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Anne Yüksel Güran’ın Şaşırtıcı İfadesi Şoke Etti!

Anne Yüksel Güran’ın Şaşırtıcı İfadesi Şoke Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anne Yüksel Güran, savcılık sorgusundaki ifadeleriyle ilgili bilgileri paylaştı. Yüksel Güran, kızı Narin’in Kur’an kursuna gitmeden önce evde siyah şort ve tişört giydiğini belirtti ancak dışarı çıkarken ne giydiğini görmediğini söyledi. Kızının kaybolduğu gün kırmızı terliği giydiğini ve diğer terliğini evde bulduğu için kırmızı terliği giydiğini düşündüğünü ifade etti. Yüksel Güran, eşine kızının kaybolduğunu söylemediğini, çünkü eşinin yolda olduğunu ve telaşa kapılmamasını istediğini savundu.

Yüksel Güran, amca Salim Güran ile ilişkisi olmadığını belirtti. Salim Güran’ı yanlışlıkla bir kez aradığını ve diğer aramaların çocukları tarafından yapılmış olabileceğini iddia etti. Evdeki halıların değişmediğini ancak kirlendiği için kardeşinin kaybolduktan sonra temiz halılarla değiştirdiğini söyledi. Güran, Salim Güran’a battaniye verip vermediği sorusunu yanıtlarken kimseye battaniye vermediğini söyledi.

Narin’in DNA örneğinin Salim Güran’ın aracında bulunduğu bilgisine karşılık, ailesinin hiçbir zaman Salim Güran’ın aracına binmediğini ve sadece bir nişan nedeniyle kızlarının aracında oturduğunu belirtti. Güran, Salim Güran’ın Nevzat Bahtiyar’a kızlarının cansız bedenini verdiği iddialarına ilişkin haberin kendisine ulaşmadığını ve Salim Güran ile Bahtiyar’ın iyi arkadaş olduklarını ifade etti. Ayrıca, ailece Salim Güran ile husumetlerinin olmadığını ve kızlarına zarar vermesinin nedenini bilmediğini belirtti.

Sonuç olarak, Yüksel Güran’ın bu ifadelerinin ardından “kasten öldürme suçuna iştirak etmekten” tutuklanma talebi gündeme geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anne Yüksel Güran’ın Şaşırtıcı İfadesi Şoke Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin