1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Taraftarı Aile, Bebeklerine İlginç İsim Verdi: ‘Umut Halil Icardi’

Galatasaray Taraftarı Aile, Bebeklerine İlginç İsim Verdi: ‘Umut Halil Icardi’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali ve Zehra Ay çiftinin Mersin’de yaşadığı ve Galatasaray sevgisinin çocuklarına da yansıdığı belirtilmektedir. Çiftin yeni doğan bebeği, Galatasaray’ın efsane ismi, Türk futbolunun “İmparator” olarak bilinen teknik direktörü Fatih Terim ile aynı doğum gününü kutluyor. Bu nedenle çift, çocuklarına “Umut Halil Icardi” ismini verme kararı almıştır. Ali Ay, Galatasaray taraftarı olması sebebiyle çocuğuna “Icardi” ismini verdiğini belirtmiş ve umut ettiği gibi çocuğunun bir gün yıldız futbolcu olmasını dileyerek; “İnşallah Icardi gibi yıldız bir futbolcu olur” demiştir.

Ali Ay, bebeği için isim seçimi yaparken Nüfus Müdürlüğü’ne başvurmuş ve “Umut Halil Icardi” ismini resmileştirmiştir. Aile, bebeğiyle birlikte Ram Park’ta Galatasaray maçına giderek Arjantinli futbolcu Icardi ile tanışmayı ummaktadır. Ay, çocuğunun aynı gün Fatih Terim ile doğmasının ailesinde sevinçle karşılandığını ifade etmiş ve etrafından alışılmadık tepkiler aldıklarını dile getirmiştir.

Ailedeki Galatasaray sevgisinin çocuklardan birine aktarıldığı ve büyük oğullarının da küçük kardeşiyle birlikte maç izlemek istediği belirtilmiştir. Oğullarının futbola olan ilgisinden etkilenen Ali Ay, kardeşlerin birlikte futbol oynamasını, Galatasaray maçlarını birlikte izlemelerini ve bir gün Icardi’yi görebilmelerini dileyerek, çocuklarının bu sevgi ve tutkuyu paylaşmalarını umduğunu belirtmiştir.

Anadolu Ajansı tarafından yapılan habere göre, Ali ve Zehra Ay çiftinin Galatasaray sevdası, yeni doğan bebeği üzerinden kendini göstermiş ve aile, çocuklarına Galatasaray’ın efsane ismi Fatih Terim ve Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’yi referans alarak isim seçimi yapmıştır. Aile, bebeğiyle birlikte Galatasaray maçlarını izlemeyi ve Icardi ile tanışmayı umut ederken, çocukları arasındaki bu futbol aşkının birlikte hayaller kurarak sürmesini dileyerek bu tutkularını gelecek nesillere aktarmayı hedeflemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Taraftarı Aile, Bebeklerine İlginç İsim Verdi: ‘Umut Halil Icardi’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin