1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baba Kızının Mezarını Ziyaret Etti ve Çarpıcı İfşaatlarda Bulundu

Baba Kızının Mezarını Ziyaret Etti ve Çarpıcı İfşaatlarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HABER MERKEZİ – Kızının mezarını ziyaret ettiği açıklamasını yapan baba Arif Güran, serbest bırakılmasının ardından yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi:

“Devlet elimizden gelenin fazlasını yaptı. Kızımın sağ kalması dileğimdi. Kızımın bir mezarının olması bile devletin çabasıdır. Kim yaptıysa devlet bulacak, hesap soracak. Kızımın acısını yaşayamıyorum. Mezarına gelip fotoğraf çeken fenomenlere sesleniyorum, lütfen yapmayın. Devlet ve savcılar soruşturma yapıyor. Kim suçluysa cezasını çekecektir. Soruşturma bitene kadar devlet gerekeni yapacak. Jandarmayla paylaştığım her şüpheliyi araştırılıyor.”

Gazetecilerin tutuklu amca Salim Güran hakkındaki sorusuna ise şu cevabı verdi: “Devlet kimin yaptığını bulacaktır. Oğlum gözaltına alındı ancak ne gerekiyorsa yapılıyor.”

Narin’in cesedini gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar hakkında konuşan Arif Güran, “O kişi her akşam yanımda otururdu. Yapılanlar kabul edilemez. Devlet ne olduğunu bulacaktır. Adalet yerini bulacaktır.” dedi.

Güran, CNN Türk’te yaptığı açıklamada ise, “Ben artık Nevzat Bahtiyar’ın kızımı 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorum. Bir insan benim gözümün içine bakıp hiçbir şey olmamış gibi sigara sarıp beni teselli ediyorsa, hiçbir şüphe duymadığım insan çıkıyorsa ben şüphelenirim” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba Kızının Mezarını Ziyaret Etti ve Çarpıcı İfşaatlarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin