1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Yıldızı Allan Saint-Maximin’den İlk Gol Heyecanı!

Fenerbahçe’nin Yıldızı Allan Saint-Maximin’den İlk Gol Heyecanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Fransız futbolcusu Allan Saint-Maximin, 2024-2025 sezonunda Kasımpaşa’ya attığı golle dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig’in 5. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti. Maçın kahramanı ise Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin oldu. Saint-Maximin, yaz transfer döneminde takıma kiralık olarak katılmış ve bu maçta ilk kez forma giyerken ilk golünü attı.

Fenerbahçe’nin değişmez oyuncularından biri olan 27 yaşındaki Saint-Maximin, Süper Lig’deki tüm maçlarda forma giyerek takımına önemli katkılar sağladı. Kasımpaşa maçında ise 22. dakikada Dusan Tadic’in asistinde kaydettiği golle takımına öne geçirdi. Ayrıca 35. dakikada da takımına bir penaltı kazandıran Saint-Maximin, 63. dakikada ise oyundan çıkarak yerini İrfan Can Kahveci’ye bıraktı.

Maçın ardından yapılan açıklamalarda Saint-Maximin, bireysel performansından çok takımın galibiyetine odaklandığını belirtti. Derbi öncesinde önemli bir galibiyet aldıklarını ve şimdi derbiye odaklanabileceklerini söyleyen Fransız futbolcu, ilk golünü atmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Takıma katkı sağlamanın kendisi için en önemli olduğunu vurgulayan Saint-Maximin, gol ve asist yapmanın tabii ki önemli olduğunu ancak takıma yardım etmenin kendisi için öncelikli olduğunu dile getirdi.

3 puanın önemine de değinen Saint-Maximin, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ancak daha iyi olmaları gerektiğini belirtti. Şampiyonluk hedeflerine ulaşabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaları gerektiğini söyleyen futbolcu, takım olarak mücadelelerini sürdüreceklerini ve birlikte başarılar elde etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Maçın ardından mutluluklarını paylaşan Saint-Maximin, takıma katkı sağladığı için memnuniyetini dile getirdi.

Son olarak, maçın kahramanı Allan Saint-Maximin’in performansı ve attığı gol, Fenerbahçe taraftarları arasında heyecan yaratırken takımın hedeflerine ulaşması için önemli bir adım oldu. Taraftarlar, Saint-Maximin’in gelecek maçlarda da takıma büyük katkılar sağlayacağına inanırken, futbolcunun takımının başarısı için elinden geleni yapacağına olan güvenlerini dile getiriyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Yıldızı Allan Saint-Maximin’den İlk Gol Heyecanı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin