1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. BAĞLI OLDUĞU PARTİNİN LOGOSUNA SAHİP ÇIKAMAYAN BURSA YA SAHİP ÇIKACAKMIŞ

BAĞLI OLDUĞU PARTİNİN LOGOSUNA SAHİP ÇIKAMAYAN BURSA YA SAHİP ÇIKACAKMIŞ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞİMDİ BURSA’LILAR BÖYLE BİR SİYASETÇİYE NASIL BU GÜZELİM ŞEHRİ TESLİM EDECEK.

Sesli düşünüyorum;

NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANIYKEN NİLVAK, KAÇAK OKUL İNŞAATI VE BUNA BENZER BİRÇOK İDİİALARA KONU OLMUŞ OLAN BURSA NIN TANINMIŞ SİMASI MUSTAFA BOZBEY  

BURSA BÜYÜKŞEHİR’İ ELE GEÇİRDİĞİNDE NELER YAPAR??? ÇOK İYİ DÜŞÜNELİM !!!

BOZBEY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLURSA EMİN OLUNKİ ÇOK GÜLÜMSEYECEĞİZ.

DAHA BAĞLI OLDUĞU PARTİNİN LOGOSUNA SAHİP ÇIKAMAYAN BURSA YA SAHİP ÇIKACAKMIŞ

İŞTE BEN BUNA GÜLERİM

BUZDAĞININ GÖRÜNEN YÜZÜNDE BU SADECE BİR ÖRNEK

( DAHA ÇOK İDDİALAR VAR, ARKASI GELECEK)

( BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE KAÇAK OKUL VE NİLVAK )

Bozbey’in kaçak okuluna 44 milyon lira ceza

Bursa’da kaçak yapılaşma iddiasında bulunan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in,  eşi  Seden Bozbey ve kızı Side Bozbey’e ait olan okulun iki kat kaçak olarak yükseltildiği ortaya çıktı. Ayrıca güncel ruhsat olmadan inşaatta seviye artışı olduğu belirlenerek, mühürlendiği ortaya çıktı. Bozbey ve ailesine ait okul binasına Nilüfer Belediyesi Encümeni tarafından 44 milyon lira ceza kesildi.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve ailesine ait Fide Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş.‘nin Konak Mahallesi’ndeki okul binasına, ruhsat harici inşaat yapılması nedeniyle Nilüfer Belediyesi Encümeni tarafından 44 milyon lira ceza kesildi.

Nilüfer Belediyesi Kaçak Yapı ekiplerinin yaptığı incelemede, güncel ruhsat olmadan inşaatta seviye artışı olduğu belirlenerek inşaat mühürlendi. Yapılan incelemede inşaat seviyesinin yüzde 90’a ulaştığı da ortaya çıktı.

 Mustafa Bozbey’in Nilüfer Belediye Başkanlığı sırasında ailesine ait Nilvak iştirakleri üzerinden 21 Kasım 2016 tarihinde 926/15 ruhsat numarasıyla inşaat ruhsatı verildi.

Bina tamamlandıktan sonra Nilvak Okulları olarak hizmet vermeye başladı.

Geçen yerel seçimler öncesi , Nilvak’ın, Bozbey’in aile vakfı olduğunu ortaya çıkarmasının ardından eğitim kurumu Asal Okulları’na devredildi.

Ancak 2022 yılında bu firmanın kirasını ödemediği gerekçesiyle eğitim yılının ortasında Bozbeyler binası tahliye etti ve öğrenciler çeşitli okullara dağıtıldı.

Bir sürü mağduriyetin yaşandığı tahliyenin ardından okulun sahibi olan Fide Özel Eğitim Hizmetleri, Şubat 2022 tarihinde binayla ilgili Nilüfer Dershanecilik Öğrenci Yurdu Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd’yi yetkilendirdi.

Ve şirketin görünen adresi ise yine Bozbey’lere ait olan Altınşehir Mahallesi Aksoy Caddesi’nde hizmet veren Side Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak gösterildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BAĞLI OLDUĞU PARTİNİN LOGOSUNA SAHİP ÇIKAMAYAN BURSA YA SAHİP ÇIKACAKMIŞ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin