1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yangın İncelemesi Devam Ediyor: Neden Yanan Dükkanlar Farklı?

Yangın İncelemesi Devam Ediyor: Neden Yanan Dükkanlar Farklı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eberswalde’de çıkan yangınla ilgili konuşan bir kişi, yangının detaylı bir şekilde araştırılmasını istedi. Yangının elektrik tesisatından mı çıktığını, nereden ve neden çıktığının incelenmesi gerektiğini belirtirken, binanın alt katındaki berber dükkanının yanarken yanındaki döner dükkanın neden yanmadığının da bir soru işareti olduğunu ifade etti. Ayrıca, evde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin isimlerinin hayatta kurtulanlar arasında olmamasından da endişe duyduğunu söyledi.

Yangının cumartesi gecesi 23.00 sıralarında çıktığını belirten kişi, o gece Berlin’de olduğunu ve eve dönerken Eberswalde’de tren istasyonunda indiğini, ancak eve ulaşamadan yangın haberini aldığını anlattı. Yangın sırasında evde olmayan bir diğer kişi ise sabah 04.00 sularında telefonla haberdar olduğunu ve olay yerine gittiğinde içeri alınmadıklarını belirtti.

Aileye ait bir başka kişi ise yangında hayatını kaybeden bir kadın ve oğlunun cansız bedenlerini alt katta bulanın ailesi olduğunu dile getirerek, konunun aydınlatılacağına inandığını ifade etti. Binada farklı milletlerden ailelerin yaşadığını belirten akraba, yangının sebebini araştırmak gerektiğini vurguladı.

Yangında hayatını kaybedenlerin cenazelerinin Türkiye’ye gönderilerek defnedilmesi planlanırken, olayın detaylı bir şekilde soruşturulduğu ve polisin geniş kapsamlı bir araştırma başlattığı aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yangın İncelemesi Devam Ediyor: Neden Yanan Dükkanlar Farklı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin