1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ankara’da Eski Eşi Tarafından Bıçaklandı, Çocukları İçin Hapse Girdi!

Ankara’da Eski Eşi Tarafından Bıçaklandı, Çocukları İçin Hapse Girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da eski eşi Sinan Özçelik (41) tarafından çocuklarının gözü önünde ağır yaralanan Sinem T. (33), kızlarını eski eşine göstermediği suçlamasıyla 3 günlük hapis cezası alarak cezaevine girmiştir. Sinem T., dedelerine bıraktığı kızlarıyla adliye önünde vedalaşmıştır. Güzellik merkezinde çalışan Sinem T., 2 yıl önce boşandığı Sinan Özçelik tarafından 7 yerinden bıçaklanmıştır. Özçelik tutuklanmış ancak 9 ay sonra tahliye edilmiştir. Ardından 11 ve 13 yaşındaki kızlarını göstermediği gerekçesiyle hapse giren Sinem T., çocuklarını babasına teslim edip polise teslim olmuştur.

Sinem T., eski eşiyle geçimsizlik nedeniyle boşanmış ve bu ayrılık şiddetli bir biçimde gerçekleşmiştir. Daha sonra eski eşi tarafından 7 kez bıçaklanan Sinem T., tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştur. Özçelik mahkemede ağır suçlamalarla yargılanmış ve 9 ay sonra tahliye edilmiştir. Ancak itiraz üzerine tekrar tutuklanmıştır. Sinem T.’nin kızlarını göstermediği iddiasıyla aldığı 3 günlük hapis cezası da aile mahkemesi tarafından verilmiştir. T. çocuklarını ailesine emanet edip cezasını çekmek üzere polise teslim olmuştur.

Sinem T., çocuklarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşamış ve haksız yere cezalandırıldığını belirtmiştir. Eski eşiyle yaşadığı travmatik olayların ardından başka bir haksızlığa uğradığını düşünen T., çocuklarının gözünde tutuklanarak gitmek istemediği için kendini polise teslim ettiğini açıklamıştır. T., büyük kızgınlık yaşadığı bu durumu çocuklarının psikolojik durumuna da yansıdığını belirtmiştir. Çocuklarını düşünerek hapis cezasını çekmeye karar verdiğini vurgulamıştır.

Sinem T., çocuklarına karşı duyduğu sevgi ve sorumluluk duygusuyla hareket ederek adalete uymak istemiştir. Eski eşinin şikayeti üzerine aldığı cezayı haklı bulmayan T., çocukları için endişelenmiş ve doğru bir şekilde hareket ettiğine inandığını vurgulamıştır. Çocuklarına yapılacak bir kötülüğü kabul etmeyen ve onları koruyan bir anne olarak cezasını çekmeye razı olduğunu belirtmiştir. Son olarak, çocuklarına yaşattığı travmayı en aza indirmek için polise teslim olarak cezaevine giren Sinem T., gelecekte bu günleri unutacakları umudunu taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Eski Eşi Tarafından Bıçaklandı, Çocukları İçin Hapse Girdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin