1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’nın Gemlik ilçesinde kaybolan 74 yaşındaki kadın için arama çalışmaları sürüyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kaybolan 74 yaşındaki kadın için arama çalışmaları sürüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AFAD ve ANDA ekiplerinin de katılımıyla arama çalışmaları tekrar başlatıldı. Ekipler, köy meydanından evlerine gitmek üzere yola çıkan yaşlı kadını bulabilmek için gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü. Ancak hava karardığı için arama-kurtarma çalışmaları zorlaştı. Yaşlı kadının bulunamaması üzerine ekipler, arama çalışmalarına bir sonraki güne erteledi.

Ertesi gün sabah saatlerinde AFAD ve Jandarma ekipleri, yaşlı kadını bulabilmek için arama çalışmalarını yeniden başlattı. Ekipler, köy meydanından evine dönmekte olan yaşlı kadını ormanlık alanda kaybolmuş olarak buldu. Yaşlı kadının sağlık durumu iyi olmasına rağmen korktuğunu ve karanlıkta yolu bulamadığını söylediği öğrenildi.

Hayatına kurtarılan 74 yaşındaki Adliye Karakafa, sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, ekiplere teşekkür etti. Yaşlı kadının yakınları da yetkililere ve arama-kurtarma ekiplerine teşekkür ederek, yaşlı kadının sağ salim bulunmasından dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirtti.

Olayın ardından köy halkı ve yaşlı kadının yakınları arama-kurtarma ekiplerine teşekkür ederken, köy muhtarı yaşanan olayın köyde endişe ve korkuya neden olduğunu belirterek, köy sakinlerinin bu tür olaylar yaşanmaması için daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Yaşlı kadının kaybolması ve bulunması üzerine köyde yaşanan bu olay, bölge halkını ve yetkilileri tedirgin etti. Herkes yaşanan olaydan ders çıkararak, benzer durumlarla karşılaşmamak için daha dikkatli olması ve yaşlı insanlara daha özenli davranılması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’nın Gemlik ilçesinde kaybolan 74 yaşındaki kadın için arama çalışmaları sürüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin