1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Batman’da Lüks Otomobillerin Yarışı Kanla Bitti! Bir Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı

Batman’da Lüks Otomobillerin Yarışı Kanla Bitti! Bir Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da bir gece, kimliği belirlenemeyen sürücülerin kullandığı 2 lüks otomobil, Güney Çevreyolu’nda yarışmaya başladı. Balpınar mevkiinde kontrolden çıkan otomobillerden biri diğerine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrularak takla atan araç bariyerlere çarparak hurdaya döndü. Araçta bulunan Muhammed Furkan Ergü ve diğer 4 yolcu yaralandı. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak Muhammed Furkan Ergü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan 2’sinin durumu ciddiyetini korudu.

Mustafakemalpaşa ilçesinde askerden izinli gelen Abdullah D., Cumhuriyet Bulvarı’nda kontrolünü kaybederek avukat Cafer Alpgiray Kıskaç’a çarptı. Kıskaç ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Barosu’na kayıtlı olan Kıskaç’ın, ilçeye bir icra dosyasının takibi için geldiği ve daha sonra Uşak’a gitmek üzere terminale yürüdüğü sırada kaza geçirdiği belirlendi.

Antalya’nın Kemer ilçesinde yayladan dönerken şarampole devrilen hafif ticari aracın sürücüsü Halit Güvercin ağır yaralandı, eşi Nazize Güvercin ise hayatını kaybetti. Güvercin çiftinin oğulları Mehmet Güvercin’in de aynı bölgede benzer bir kaza sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Andırın ilçesinde karşı yönden gelen kamyonla çarpışan plakasız minibüsün sürücüsü Veli Evleksiz hayatını kaybetti. Eşi Feride Evleksiz ve 6 yaşındaki torunları Eymen Evleksiz ise yaralandı. Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yolda yürüyen emekli öğretmen Ali Özcan, motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kayseri’de forklift ile kamyona yükleme yapılırken devrilen aracın altında kalan sürücü Selman Yıldırım da hayatını kaybetti. Her biri farklı şehirlerde meydana gelen bu kazalar, birçok can kaybına ve yaralanmaya sebep oldu. İlgili makamların soruşturmaları sürüyor ve kazaların detayları araştırılıyor. Kazaların artmasını önlemek için alınacak tedbirler ve güvenlik önlemleri ise önem kazanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batman’da Lüks Otomobillerin Yarışı Kanla Bitti! Bir Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin