1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Omuz Atma Tartışması Kanlı Bitti: Son Gelişmeler!

Omuz Atma Tartışması Kanlı Bitti: Son Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava, Semih Kenan Köse’nin bıçakla öldürülmesiyle ilgili 3 sanık hakkında açılmıştı. Mahkemede son tutuklu sanık Sercan B’nin tahliyesine karar verilmiş, fakat HSK 2. Dairesi bugün yaptığı toplantıda mahkeme başkanı ve iki üye hakim ile duruşma savcısının açığa alınmasına hükmetti. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan itiraz sonucunda ise sanık Sercan B. hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Yaşanan olay, Altıntaş Mahallesi’ndeki bir markette, 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşti. Semih Kenan Köse ile Sercan B. arasında “omuz atma” nedeniyle çıkan tartışma sonrasında Köse bıçakla yaralandı ve Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak Köse, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, olay sonrasında Sercan B. ile kavgaya karışan kardeşleri Serkan B. ve Taylan B’yi gözaltına aldı ve şüpheliler tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame doğrultusunda, 3 kardeş hakkında “iştirak halinde kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası talep edildi. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu bulunan Serkan B. ve Taylan B. hakkında ilk duruşmada tahliye kararı çıkarılmıştı.

Görülen davada sanıkların tutuklanması ve tahliyesi ile ilgili verilen kararlar üzerine yaşanan gelişmeler HSK 2. Dairesi tarafından değerlendirildi. Sonunda mahkeme başkanı ve iki üye hakim ile duruşma savcısının görevden alınması kararlaştırıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonucunda da Sercan B. hakkında tutuklama kararı çıkartıldı.

Olayın ardından Köse’nin ailesi ve yakınları adaletin sağlanması için mücadelelerine devam ederken, davanın akıbeti ve yargılamanın nasıl devam edeceği merak konusu olmaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Omuz Atma Tartışması Kanlı Bitti: Son Gelişmeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin