1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çankaya’da Kalp Krizi Geçiren Mehmet Özcan Hayatını Kaybetti

Çankaya’da Kalp Krizi Geçiren Mehmet Özcan Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiğdem Mahallesinde yaşayan bir adam, dün gece banyoda düştü. Eşi tarafından hareketsiz bulunan adam, ihbar üzerine adrese gelen ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Kalp krizi geçirdiği belirlenen adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaşan biri, “Biricik evladımız Mehmet Özcan’ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş olduğumuzu belirtmek isterim. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Balgat Merkez Camisi’nde kılınacak ve ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecektir. Mehmet’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde ifadeler kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı da sosyal medya hesaplarından taziye mesajları paylaştı. Bakan Yumaklı, “Sayın Vahit Kirişci’nin damadının vefatını üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” derken, Bakan Kurum da “Vefat eden Mehmet Özcan’a Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde ifadeler kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çankaya’da Kalp Krizi Geçiren Mehmet Özcan Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin