1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. İstanbul-İzmir Otoyolunda Korkutan Kaza: Otomobil Takla Attı!

İstanbul-İzmir Otoyolunda Korkutan Kaza: Otomobil Takla Attı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul-İzmir otoyolunda meydana gelen kaza, 40 yaşındaki Sevim S.’nin otomobilini kullanırken direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti. Balıkesir otoyol istikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan Sevim S., yolun 134’üncü kilometresinde kontrolünü kaybederek su kanalına çarptı. Aracı taklalar atarak yol kenarına savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü, ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sevim S.’nin durumunun ciddi olmadığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazanın nedeni ise henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel Haberler kategorisinde yer alan bu haberde, herhangi bir editoryal müdahale yapılmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan ve otomatik olarak servis edilen Bursa haberleri, bu sayfada olduğu gibi yayınlanmıştır. Bursa haberleri bölümünde yer alan tüm haberlerin hukuki muhatabı, haberleri servis eden ajanslardır.

Kazanın meydana geldiği İstanbul-İzmir otoyolu, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor. Trafik kurallarına uymak ve hız sınırlarına riayet etmek, benzer kaza vakalarının önüne geçebilir. Geçmiş olsun dileklerimiz yaralı sürücü Sevim S.’ye iletilmiştir. Herkesin güvenli bir şekilde seyahat etmesi temennisiyle, trafik kazalarının önüne geçmek için dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatmak önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul-İzmir Otoyolunda Korkutan Kaza: Otomobil Takla Attı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin