1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’ın İmzasıyla Atama Kararları Yayımlandı

Erdoğan’ın İmzasıyla Atama Kararları Yayımlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atama ve görevden alınma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran görevden alındı ve yerine Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Adil Çalışkan atandı. Sosyal Yardımlar Genel Müdürü olarak ise Alparslan Çevik göreve getirildi. Kadının Statüsü Genel Müdürü Süreyya Erkan ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Yasin Akar oldu. Aynı bakanlıkta bazı genel müdür yardımcılığı görevlerine de atamalar yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Kamil Yeşil görevden alındı ve yerine Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Temel Eğitim Genel Müdürü olarak atandı.

Yavuz Selim Kıran, T.C. Zagreb Büyükelçisi olarak atanmıştı. Dışişleri Bakan Yardımcısı olan Kıran, Yunus Emre Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği de yapmıştı. Ayrıca Kıran, adalet ve kalkınma partisinden Ordu Milletvekili adayıydı.

Cumhurbaşkanlığı kararıyla 6 üniversiteye yeni rektör atandı. Doğuş Üniversitesi’ne Prof. Dr. Ahmet Alkan Çelik, İnönü Üniversitesi’ne Prof. Dr. Nusret Akpolat, Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne Prof. Dr. Fatma Aydın, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne ise Prof. Dr. Eyüp Debik rektör olarak atandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’ın İmzasıyla Atama Kararları Yayımlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin