1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Ünlü Sanatçı Metin Arolat, Sahne Aldığı Otelden Hayatını Kaybetti!

Ünlü Sanatçı Metin Arolat, Sahne Aldığı Otelden Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metin Arolat, geçtiğimiz günlerde Kozyatağı’nda bir otelde sahne alırken fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 28 Mayıs 1972 doğumlu olan ünlü sanatçı, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. Kariyerine Osman Üstündağ’ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak başlayan Arolat, Cannes Film Festivali’nde ödül kazanan bir kısa filme imza atmıştır. Ayrıca Amerika’da Illinois Üniversitesi’nde reklamcılık eğitimi almış ve Türkiye’ye dönerek Tarkan’ın klip çekimlerine katılmıştır.

1995 yılında “Ayrılık Olmaz” isimli albümü ile müzik dünyasına adım atan Metin Arolat, yönetmenlik ve şarkıcılık kariyerini paralel olarak sürdürmüştür. “Karavan”, “Yine Bir Başıma”, “Lütfen Yaz Gelsin”, “Çok Daha Ötesi”, “Kabul Et” gibi birçok albüm çalışması bulunan sanatçı, aynı zamanda farklı markaların reklam filmlerinde de yönetmenlik yapmıştır.

Maalesef Kozyatağı’nda sahne almış olduğu otelde fenalaşan ve ambulansla hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki Metin Arolat, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Ünlü sanatçının ani ölüm haberi sevenlerini derin bir üzüntüye boğmuştur.

Metin Arolat’ın vefatı müzik dünyasında büyük bir kayba sebep olmuş ve sevenleri tarafından başsağlığı mesajları ile dolu sosyal medya paylaşımları yapılmıştır. Sanat camiası, kaybettiği değerli sanatçıyı anma etkinlikleri düzenlemeye hazırlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Sanatçı Metin Arolat, Sahne Aldığı Otelden Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin